Mnoge žene su niže i imaju po prirodi kraće noge. One sanjaju o tome kako da noge izgledaju mršavije i lepše. Na sreću postoje određeni trikovi koji mogu vizuelno izdužiti noge. Ove trikove primenjuju mnoge poznate žene, kako kod nas tako i u inostranstvu. Pogledajte o kojim je trikovima reč i slobodno ih primenite da bi Vam se san ostvario odnosno da bi Vaše noge izgledale duže i mršavije pa čak i na slikama.

Nosite odeću sa visokim strukom

Znate li zašto toliko poznatih žena nosi suknje, haljine, pantalone, farmerke sa visokim strukom? Upravo da bi im noge vizuelno izgledale mršavije. Na primer, kada nosite suknju sa visokim strukom, teško je reći odakle Vam počinju noge pa će svi misliti da su Vam noge neverovatno duge i mršave.

Crna je Vaša boja

Niste još počeli sa vežbama za zatezanje mišića nogu, a želite da Vam noge izgledaju lepše i mršavije? Crna treba da postane Vaša omiljena boja. Kada nosite uske crne farmerke ili pantalone noge automatski izgledaju tanje i duže. Crna boja pokriva nedostatke. A ako obučete crne farmerke sa visokim strukom, u trenu ćete izgledati vitko i privlačno.

Birajte kraće šortceve i suknje

Naravno, ne znači da svakodnevno treba da nosite kratke suknje i šotceve. Ono što se savetuje ženama jeste da izbegavaju midi suknje i bermude jer tada noge izgledaju još kraće nego što zaista jesu. Zato slobodno, pokažite malo kože i ne stidite se.

Nosite cipele sa špicastim vrhom

Bez obzira što su cipele sa četvrtastim vrhom u modi birajte špicaste cipele. Vaš cilj jeste da vam noge izgledaju mršavije i duže , a to ćete postići i uz pomoć cipela sa špicastim vrhom ( cipele mogu imati deblju, tanju štiklu, a mogu biti i ravne).

Negujte kožu na nogama da bi bila glatka i sjajna

Da li ste primetili da poznate žene uvek imaju glatke i sjajne noge. Njihove noge nisu savršene, ali one dobro znaju da su sjajne i glatke noge privlačnije. Zato upotrebite visoko kvalitetni bronzer ili hidratantnu kremu koja će za samo 2 do 3 minuta Vašim nogama dati potreban sjaj i glatkoću.

Nosite pantalone sa vertikalnim prugama

Kao alternativa kratkim suknjama i šortcevima tu su pantalone sa vertikalnim prugama. Vertikalne pruge će Vaše noge izdužiti, a horizontalne pruge će ih skratiti.

Nosite visoke potpetice u bež boji da bi noge izgledale  mršavije i lepše

Kada ste na štiklama delujete vitkije. Međutim, ako volite visoke potpetice ili ih morate nositi kao deo neke svečane modne kombinacije onda umesto crnih i belih visokih potpetica radije birajte one u bež boji. Bež je najbliža boji kože pa će se stopiti sa Vašim nogama i samim tim ih učiniti dužim i privlačnijim.

Nadamo se da će neki od ovih jednostavnih trikova dati odgovor na pitanje kako da noge izgledaju mršavije.