Popularni modni trendovi za leto 2020 se polako kristališu a ako planirate da obnovite svoju letnju garderobu nekim novim i modernim odevnim komadima kada prođe prolećna sezona, onda će Vas sigurno zanimati šta će biti u modi tokom leta 2020 godine. Pred Vama je osam modnih trendova za leto 2020 koje ćete sigurno viđati svuda. Pogledajte o kojim je modnim trendovima reč.

Popularni modni trendovi – Bermude za leto 2020

Klasični model bermuda različitih boja i printova biće veliki modni trend ovog leta. Bermude se mogu kombinovati uz patike, ravne sandale, espadrile pa čak i visoke potpetice sve u zavisnosti od modela bermuda i prilike u kojima se nose.

 

Kombinacija pink i narandžaste boje

Super, letnje boje ovog leta možete nositi i u kombinaciji. Radi se o roze i narandžastoj boji. Ova kombinacija boja podseća na osvežavajuće letnje napitke.

 

Haljine sa golim leđima

Leto se ne može zamisliti bez tankih letnjih haljina. Ove sezone dominiraće pored providnih i haljine sa golim leđima.

 

Pletene polo bluze

Polo bluze će uvek biti u modi jer se smatraju klasikom. Međutim, ovog leta nosiće se najviše pletene polo bluze nežnih boja.

 

Buterasto žuta boja

Žuta boja je u trendu već nekoliko sezona. Za ovo leto modni stručnjaci izdvajaju buterasto žutu. Nosiće se bluze, pantalone, suknje, haljine, kupaći kostimi pa čak i sandale u ovoj nijansi žute boje.

Popularne modne kombinacije za leteo – Split printovi

Split print podrazumeva kombinovanje istog printa u različitim bojama u okviru jednog odevnog komada. Najviše će se nositi haljine i kupaći kostimi sa split printovima.

 

Grudnjaci kao deo kompleta

Grudnjaci su bili u trendu i tokom proleća 2020 godine. Ovog leta viđaćemo grudnjake uz bermude, šortceve, suknje različitih dužina, sakoe. Odnosno grudnjaci će biti obavezni deo letnjeg kompleta.

 

Popularni modni trendovi – Teksas kombinezoni za leto

Za mnoge modne blogere teksas kombinezoni su već vrući letnji modni trend. Lepo se kombinuju sa ostalim komadima odeće kao i modnim detaljima.

 

Popularni modni trendovi za leto 2020 – Nežne nijanse zelenkaste boje

Pored žute ovog leta nosiće se i zelena boja. Međutim, to se pre svega odnosi na svetlo zelenu boju, zelenkasto žutu boju i mint boju.