Leto 2020 je na pragu a to je sezona proslava poput rođendana, svadbi, krštenja, a moderne koktel haljine su odličan izbor. U njima ćete sigurno izgledati ženstveno, elegantno i privlačno. Zato, ako ste rešili da sebe obradujete nekom lepom koktel haljinom, bilo da je kupujete ili šijete, onda će Vam sigurno od velike pomoći biti primeri najmodernijih koktel haljina po izboru modnog magazina Fashion Style Mag. Pogledajte o kojim je haljinama reč.

Čipkaste haljine Koktel Haljine

Ženstvene i romantične čipkaste haljine su i dalje u trendu. Haljine mogu biti različitih dužina i krojeva, ali posebno se za ovu sezonu preporučuju čipkaste haljine sa naglašenim ramenima. Nosite ih uz krznene kaputiće i metalik torbe i cipele. cipkasta haljina

Moderne koktel Haljine Crvene boje

Crvena je najpopularnija boja ove sezone. Zato slobodno za doček Nove godine i ostale proslave izaberite crvenu haljinu. To može biti crvena čipkasta haljina, crvena somotska haljina, ali i haljine od drugih materijala. Posebno se preporučuju modeli sa preklopom kao i modeli sa popularnim zvonastim rukavima. Možete izabrati bilo koju nijansu crvene boje od svetlijih do tamnijih jer su sve u trendu.

 

Asimetrične  koktel haljine

Haljine asimetričnih krojeva su popularne već nekoliko sezona. Mogu biti različitih dužina i boja kao i od različitog materijala. Efektne su i upadljive, ali se i dobro uklapaju uz klasične modele večernjih cipela i torbi.

 

Džemper haljine

Danas postoji veliki izbor zanimljivih i elegantnih modela džemper haljina tako da su i one postepeno iz kežual postale dobar izbor i za koktel prilike. Birajte džemper haljine u tamnijim bojama poput crne, sive ili bordo i sa modernim detaljima kao što su širi rukavi, pertle, mašne, perje i slično.koktel dzemper haljina

Haljine sa karnerima

Moderna koktel haljina između ostalog može imati i karnere. Karneri naročito dolaze do izražaja dok igrate. Ove haljine takođe dolaze u različitim dužinama i bojama.

 

Crne koktel haljine

Lista ne bi bila potpuna bez crne haljine. Pored klasičnih modela crnih haljina koje nikada neće izaći iz mode možete se odlučiti i za modernije krojeve. To je lično Vaš izbor.

 

Haljine spuštenih ramena

Veliki letnji hit u vidu spuštenih ramena je prisutan i na koktel haljinama. Ove haljine mogu biti jednobojne, ili kao ova u kombinaciji crne i metalik boje. Ovakva haljina ide uz jednostavniji nakit i metalik clutch torbicu.haljina spustenih ramena

Sequin haljine

Sva bitna svečana dešavanja tokom jeseni su pokazala da su sequin haljine postale izuzetno popularne koktel haljine kod dama širom sveta. Dolaze u raznovrsnim bojama i modelima tako da ima za svačiji ukus po nešto. U njima ćete uvek biti primećene.

 

Haljine sa prorezom

I na kraju predstavljamo Vam vrući trend ove sezone, a to su seksi haljine sa prorezom. Ove haljine su dominirale na crvenom tepihu tokom novembra. Prorez može biti dublji ili kraći kao i na različitim stranama. Ovo su prave seksi koktel haljine čije vreme tek dolazi.

 

Koktel haljine su odličan izbor jer su raznovrsne i prosto idealne za svaku vrstu zabave i proslave. Nastupa letnja sezona, sve je opuštenije pa se nadamo da ćete među ovim predlozima pronaći inspiraciju. Pogledajte i kako odabrati koktel haljinu obzirom na oblik tela.