Mnoge dame izbegavaju da nose crvenu odeću jer smatraju da im ova boja ne stoji lepo. Međutim postoje nijanse i tople i hladne crvene boje. Tople crvene nijanse imaju više žute boje u sebi, a hladnije više plave boje. Imajući to u vidu možete lakše da pronađete svoju idealnu nijansu crvene.
Crvena boja je jedna od najprikladnijih boja za  svečane prilike kao što su svadbe, rođendani, doček Nove godine, proslava Dana zaljubljenih i tako dalje. To je moćna i jaka boja koja je upadljiva sama po sebi. Zato ako ne želite da nosite crvenu haljinu onda slobodno začinite svoj outfit nekim interesantnim crvenim modnim detaljima. Evo nekoliko ideja.
1.    Crvene cipele
Ukoliko želite da nosite crvenu boju a da Vam ona ne bude blizu lica onda izaberite crvene cipele. Crvene cipele se lepo slažu uz teksas, malu crnu haljinu, teget haljinu, ali i uz svetlije boje kao što je kamel.


2.    Crvena torba
Ukoliko želite da imate nešto crveno pored sebe, a da ga ne nosite stalno onda je najbolje rešenje za Vas crvena torba.  Dan zaljubljenih se pada tokom zime kada se inače nosi tamnija garderoba tako da svoj tamniji kaput na pravi način možete začiniti i ulepšati crvenom torbom.


3.    Crvena marama
Crvene marame, a tokom zime crveni šalovi umnogome ožive skoro svaku tamniju zimsku kombinaciju. Ove zime u trendu su crveni karirani šalovi. Zato je poželjno imati jedan takav šal u svom garderoberu. Za proleće možete nabaviti maramu na kojoj dominira crvena boja.

4.    Crvene minđuše
Crvene minđuše su idealan komad nakita koji će skrenuti pažnju na Vaše lice. Viseće i velike crvene minđuše su prikladne za svečane prilike dok u poslovnom okruženju treba nositi manje i nenametljive crvene minđuše.


5.    Crveni kaiš
Kaiševi su u trendu ove sezone. Mogu Vam pomoći da izgledate tanje, ali i da pokažete svoju vitku liniju. To se naročito odnosi na crveni kaiš koji odma skreće pažnju na sebe. Bitno je samo da odaberete pravu debljinu kaiša.
Crvena je boja ljubavi, moći i agresije. To je hrabra boja koja kod drugih može izazvati razne emocije. Zato obično i važi mišljenje da ukoliko nešto  želite da poručite drugima onda obucite crvenu garderobu. Međutim crvena boja takođe opušta i motiviše na preduzimanje akcija i  zato se još smatra i liderskom bojom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име