Nekada su kombinezoni predstavljali obično poslovno odelo. Međutim danas su zbog zanimljivih modela i dizajna postali neophodni komad odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Posebno su popularni tokom proleća i leta jer su udobni i lepo se uklapaju sa bluzama, jaknama i različitom obućom. Kada kupujete kombinezon birajte onaj koji odgovara Vašem stilu i obliku tela. Takođe pored kežual kombinezona sve su prisutniji i elegantni kombinezoni koji su idealni za raznovrsne proslave i zabave. Pogledajte na koje sve načine možete nositi kombinezone ovog proleća i leta.
–    Prilagodite kombinezon svom obliku tela
1.    Za dame niskog rasta
Kombinezoni su idealni za niske dame jer ih vizuelno izdužuju. Birajte one čije se nogavice postepeno sužavaju od butina, preko kolena do članka. Izbegavajte kombinezone sa ravnim, širokim i opuštenim nogavicama jer će učiniti da Vaše noge izgledaju još kraće.


2.    Za dame sa oblinama
Kombinezoni se preporučuju i damama sa oblinama. Potrebno je da samo budu uži u struku kako bi ga vizuelno stanjili. Izbegavajte kombinezone sa printom već birajte one od tanjih materijala i jednobojne.


–    Prilagodite kombinezon vremenskim prilikama
3.    Za toplo vreme
Kombinezoni se najviše nose tokom proleća i leta. Za toplije vreme birajte šire i udobnije kombinezone po mogućstvu sa cvetnim printom. Nosite ih sa što manje modnih detalja.


4.    Za hladno vreme
Kombinezone možete nositi tokom jeseni i zime. Birajte one od toplijeg materijala i nosite ih uz kapute i zatvorene cipele.


–    Prilagodite kombinezon sopstvenom stilu odevanja
5.    Kežual varijanta
Teksas kombinezoni i to u jednoj boji su idealni kao kežual varijanta. Nosite ih sa modnim detaljima u neutralnim bojama kao što je braon. Možete ih nositi i uveče uz elegantnije cipele i torbe.


6.    Kombinezon kao vecernja varijanta
Danas postoji veliki izbor modernih kombinezona koji se mogu nositi kako uveče na zabavama tako i na ostalim svečanim prilikama. Bitno je da imaju lep i malo dekorisan dekolte.


7.    Kombinezon kao poslovna varijanta
Za predivan poslovni izgled možete izabrati tamniji kombinezon i upariti ga sa svatlijim bluzama ili sakoima. Kombinezoni za posao moraju biti uredni i elegantni.


8.    Upadljivi kombinezoni
Ako ste dovoljno hrabri i smeli onda izaberite kombinezone sa upadljivim printovima ili sa neobičnim i seksi krojem. Dopunite svoj stajling sa detaljima u neutralnim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име