Nemaju sve dame duge i vitke manekenske noge. Zato postoje određeni modni trikovi koji kraće noge vizuelno čine dužim, tanjim i vitkijim. Pogledajte o kojim je trikovima reč.
1.    Olovka suknja
Olovka suknja po svom kroju obično počinje nešto ispod grudnog koša, prati oblik tela i završava se oko kolena. Na taj način ističe kukove, a noge vizuelno izdužuje. Nosite je uz crop top bluze ili šire košulje koje obavezno uvucite u suknju.


2.    Pantalone sa vertikalnim prugama
Vertikalne pruge skreću pogled i gore i dole i na taj način vizuelno izdužuju noge i čine ih tanjim. Možete ih nositi uz raznovrsne bluze pa čak i ravne cipele. Po mogućstvu birajte pantalone sa visokim strukom.


3.    Kratka haljina
Postoji jedno pravilo koje kaže da što su noge slobodnije to izgledaju duže. Međutim ne preterujte sa skandaloznim i neukusnim mini haljinama već vodite računa o ravnoteži. Ako je haljina dole suviše kratka onda bi gore trebalo da bude pokrivenija i obrnuto.


4.    Bež cipele sa štiklom
Ovo je jedan od najpopularnijih modnih trikova. Ako su Vam noge kratke najbolje je da haljine i suknje nosite uz bež cipele. One su u boji kože, stapaju se sa nogama i vizuelno ih izdužuju. Leti birajte bež sandale jer su otvorenije i pokazuju  više kože nego klasične cipele.


5.    Pantalone i šortcevi sa visoko podignutim strukom
Pantalone sa visokim strukom imaju isti efekat kao i olovka suknja. Ističu kukove, a noge vizuelno izdužuju. Modni stilisti savetuju devojkama sa kratkim nogama da šortceve kombinuju uz sandale ili cipele sa visokom štiklom. Izbegavajte zatvorenije cipele sa kaišem oko zgloba jer imaju suprotan efekat.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име