Muškarci obično nemaju bujnu maštu i ne vole mnogo da razmišljaju o poklonima. Zato za Dan zaljubljenih ili za rođendane svoje lepše polovine obično daruju buketom cveća. Pogledajte šta Vam svojim izborom cveća muškarci  poručuju.

1.    Crvene ruže

 Crvene ruže
Momak koji je do ušiju zaljubljen u Vas pokloniće     Vam buket crvenih ruža. Veličina buketa takođe govori o veličini njegove ljubavi.

2.    Ruže svih boja osim crvene

Ruže svih boja osim crvene
Momak kome se dopadate, ali ne želi to da prizna pokloniće Vam ruže bilo koji boja samo ne crvene. Najverovatnije će izabrati ruže u Vašoj omiljenoj boji ili u roze boji. Ovakvim gestom Vam pokazuje da ga zanimate, ali ne želi još uvek da se mnogo vezuje.

3.    Kala, ljiljan

Kala, ljiljan
Dobro Vam ide, sviđate se jedno drugom, ali još uvek niste sigurni šta se dešava među vama. U takvoj situaciji će Vam momak kao znak pažnje pokloniti buket kala i ljiljana.

4.    Vaš omiljeni cvet

Vaš omiljeni cvet
Ako volite božur i momak Vam kupi prelepi buket božura znači da mu je mnogo stalo i da želi ozbiljnu i stabilnu vezu. To Vam isto može poručiti i najbolji prijatelj, ako Vam pošalje Vaše omiljeno cveće.

5.    Mešoviti buket

 Mešoviti buket
Buket raznobojnog mešovitog cveća obično možete očekivati od momka koji nije previše zagrejan za Vas. Od njega ne očekujte ozbiljnu vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име