Ako želite da za Dan zaljubljenih ili neku drugu bitnu zabavu napravite novu frizuru onda Vam savetujemo da pogledate kakve party frizure vole da nose poznate dame.

1.    Asimetrični updo

Asimetrični updo
Poslednjih godina u modi su podignuta kosa ili updos frizure. Umesto klasične updo frizure Nikki Lee romantičan izgled postiže bočnom i zalizanom chignon frizurom.

2.    Slatka bočna talasasta kosa

Slatka bočna talasasta kosa
Sarah Hyland je spremna za zabavu sa svojom dramatičnom  bočnom talasastom frizurom. Ovakvi talasi se postižu uspomoć figara.

3.    Elegantan konjski rep

Elegantan konjski rep
Poznata glumica Julianne Moore prijatan večernji izgled postiže običnim konjskim repom. Potrebno je da kosa bude čista i svilenkasta i da se veže iznad vrata i obezbedi šnalicama.

4.    Holivudski talasi

Holivudski talasi
The Nashville zvezda Connie Britton se na zabavi povodom Emmy nagrade pojavila sa ovom predivnom frizurom. Ona po prirodi ima talasastu kosu samo što je frizer gore lokne rasčešljao, a dole ih posebno naglasio figarom. Na ovaj način se postiže očaravajuća i glamurozna frizura dostojna Holivuda.

5.    Opušteni chignon

Opušteni chignon
Scarlett Johansson je sa opuštenim chignonom postigla savršeno razbarušenu updo frizuru. Ona je samo vezala kosu u veliki čvor na potiljku i vratu i samim tim omogućila kosi da slobodno leprša oko lica.

6.    Sočne kovrdže

Sočne kovrdže
Taylor Schilling labavom, talasastom dugom kosom postiže mek, elegatan i sjajan glamurozan izgled.

7.    Voluminozni updo

Voluminozni updo
Elizabeth Banks se takođe opredelila za updo frizuru koja pritom ima više volumena i teksture koji se postižu provlačenjem prstiju kroz šiške i kosu sa strane.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име