Ako se pripremate da Dan zaljubljenih obeležite predivnom, romantičnom večerom sa svojim voljenim, onda sigurno razmišljate o tome šta da obučete. Predlažemo Vam da pogledate sledeće odevne kombinacije koje Vam mogu pomoći u kompletiranju Vašeg izgleda.

1.    Crvene nijanse.

Crvene nijanse
Ako volite crvenu boju onda obucite crvenu haljinu koja po mogućstvu ima V- izraz na leđima i neki zanimljiv detalj poput crne mašne. Izgled upotpunite crnim visokim potpeticama koje na sebi imaju crvene detalje i velikom ogrlicom.

2.    Plava boja

 Plava boja
Plava boja je u trendu ove sezone zato slobodno za Dan zaljubljenih obucite usku i kratku haljinu plave boje. Svoju seksipilnost upotpunite crnim kožnim cipelama i odgovarajućom  clutch torbicom.

3.    Bež kombinacija

 Bež kombinacija
Romantičnim dušama preporučujemo delikatnu bež šifon haljinu stilizovanu ogrlica rukavima i naglašenu biserima. Svoj izgled možete upotpuniti bež crnim cipelama i zanimljivom bisernom ogrlicom.

4.    Elegantna crna kombinacija

Elegantna crna kombinacija
Peplim stil je u trendu poslednjih godina. Zato Vam za Dan zaljubljenih preporučujemo da izaberete peplum crno odelo u kombinaciji sa torbicom i cipelama neutralnih boja.

5.    Crvena haljina

Crvena haljina
Crvena boja znači ljubav i zato se ona najviše nosi za Dan zaljubljenih. Još jedna predivna kombinacija jarko crvene haljine, crvenih lakovanih cipela i interesantnog lančića i prstena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име