Ako Vam je dosadila uobičajena garderoba i ako želite da promenite stil oblačenja imajte na umu da do promene ne može doći preko noći. Međutim ukoliko se čvrsto odlučite za drugačiji ili upadljiviji stil odevanja onda Vam sledeći saveti mogu pomoći u tome.

1.    Promenite naočare
Ako nosite naočare, a dosadile su Vam onda razmislite o upotrebi kontaktnih sočiva. Ako volite da nosite naočare, a ne sviđaju Vam se više stare  onda promenite okvir na naočarima. Možete na primer da uzmete Ray-Bans okvir koji je u trendu.

2.    Promenite frizuru
Razgovarajte sa frizerom da Vam napravi neku frizuru koja će odlično stajati Vašem obliku lica i pri tom biti moderna. Kupite presu ukoliko želite da ispravite sami svoju kosu ili kupite viklere ako želite lokne.

3.    Obnovite osnovnu garderobu
Obnovu garderobe počnite sa nabavkom nekih komada odeće koji su svestrani i mogu se uklapati sa različitim stilovima i bojama. Cipele sa platformom, neki lep donji veš, majice sa V-izrazom ili sa golim vratom i to u nekim neutralnim bojama kao što su braon, crna, siva ili bela. Počnite sami da uklapate boje i da polako stvarate novu odevnu kombinaciju.

4.    Kupujte zabavne majice
Kupujte fanki majice u interesantnim bojama koje mogu lepo da se uklapaju uz fermerice.

5.    Nabavite svoj savršen par farmerki
Farmerke se nose u svim godišnjim dobima. Nađite neke isprane i seksipilnije koje Vam lepo stoje. Postoji veliki izbor farmerica tako da sigurno možete naći one koje Vam najbolje stoje.

6.    Izaberite suknju koja Vam se dopada
Postoje suknje  različitih stilova. Suknja do kolena izgleda ženstveno i slatko. Minić takođe dolazi u obzir ako Vam je u njemu udobno. Ako Vam ne stoji dobro suknja onda je nemojte kupovati.

7.    Kupite Oxfords cipele
Izgledaju uredno i profesionalno i pri tom su popularne. Nabavite ih u beloj ili plavoj boji. Ove cipele se lepo uklapaju uz prugastu garderobu raznih boja.

8.    Nabavite džemper
Džemperi su u trendu i zagrejaće Vas kada su dani hladni. Sami odaberite dužinu i stil džempera, a boja je najbolja braon ili krem.

9.    Nabavite jaknu ili sako
Neki lep sako ili jakna se lako uklapaju uz ostalu garderobu tako da je dobro da ih imate u svom garderoberu.

10.    Cipele
Devojke vole da kupuju cipele. Baletanke su najzahvalnije. Postoje u različitim stilovima i bojama pa se lako mogu kombinovati sa ostalom garderobom. Takođe nabavite i neke interesantne patike.

11.   Ostali Modni detalji
Nabavite interesantne minđuše, kaiševe, torbe, šminku, naočare, prstenje, marame, trake za kosu. Predlažemo nakit sa dijamantom ili biserne minđuše i ogrlicu.

Kupujte ono što želite od garderobe. Ako Vam se nešto mnogo sviđa nemojte da žalite novac. Ako nečega imate previše onda nema potrebe da ga više kupujete. Naučite da kupujete potrebne stvari. Pratite modu, pravite beleške i polako formirajte svoj originalni stil oblačenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име