Kada se spremate za proslave, rođendane, svadbe i druge specijalne prilike potrebno je da izaberete najbolju moguću haljinu. Sa haljinom ćete izgledati ženstveno, zavodljivo i romantično. Zato su romantične haljine najbolji izbor za svečane prilike. Pogledajte neke od prelepih haljina.

1.    Bebi dol haljina

Bebi dol haljine su idealne za dnevne svečane događaje tokom leta i proleća. Možete ih nositi sa ravnim cipelama ili visokim potpeticama u zavisnosti od vrste proslava. Pored udobnosti pružaju ženstven i šik izgled.

2.    Romantična čipkasta haljina

Čipka je na modnoj sceni poslednjih godina u centru pažnje. Sa njom svaki komad odeće izgleda nežno i elegantno. Haljina ne mora da bude cela od čipke već je čipka preko tkanine kao prekrivač i to obično u istoj boji kao i haljina.

3.    Šifon haljina sa faltama

Ako Vam se ne sviđaju haljine od čipke, a želite neku lepršavu i romantičnu onda je šifon haljina sa faltama najbolji izbor za Vas. Postoje različite vrste ovih haljina. Neke su cele u faltama, a neke imaju falte samo u donjem delu.

4.    Seksi crvena koktel haljina

Ova haljina se najčešće nosi uveče na koktelima i večerama. Izgleda jednostavno, ali i flertujuće, seksi i romantično.

5.    Tuli haljina

Ovo je haljina za princeze i idealna je za svadbe i slične vrste proslava. Osećaćete se kao Carrie Bradshaw iz seriji „Seks i Grad“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име