Ponekad je dovoljno da umesto kompletne šminke stavite samo karmin na usne i izgledaćete savršeno. Samo je potrebno da svaki put izaberete pravu boju karmina. Pogledajte šta šminkeri preporučuju.

1.   Crveni i roze karmini su univerzalni

Crveni i roze karmin možete uvek da nosite jer dobro stoje svakom tipu kože. Takođe se dobro uklapaju sa ostatkom šminke i sa raznovrsnim odevnim kombinacijama.

2.    Tamnije nijanse

Tamnije nijanse karmina su dobar izbor kad idete na zabave i u noćni provod. Sa njim ćete sigurno biti upadljivi. Preporučujemo boje karmina koje su za dve nijanse tamnije od prirodne boje Vaših usana.

3.    Težite ka prirodnom izgledu

Ne preterujte u odabiru boje karmina za svaki dan. Koristite tamnije i svetlije nijanse koje odgovaraju prirodnoj boji Vaših usana. Jedino na taj način ćete izgledati prirodno, a ne veštački kao lutka.

4.    Dnevna i noćna šminka

Preko dana koristite svetliju šminku, samim tim i svetlije boje karmina. Za noćni provod stavite tamniju senku, više slojeva maskare, upadljive boje karmina sa malo sjaja.

5.    Napravite ravnotežu između usana i očiju

Ako šminkom posebno naglašavate oči onda koristite svetlije i prirodnije boje karmina kao što su crvena, roze ili boja korala. Ako Vam je lice belo ili sa svetlom podlogom onda možete nositi jarke i upadljive tamnije boje karmina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име