Da bi Vaš outfit izgledao skupoceno i luksuzno nisu Vam uvek potrebne firmirane i skupe stvari. Postoje određeni modni saveti koji Vam mogu pomoći da svaku odevnu kombinaciju učinite da izgleda skupoceno i glamurozno. Pogledajte o kojim je savetima reč.
1.    Nosite blejzer
Ukoliko obučete blejzer preko haljine ili ga nosite u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama odmah ćete delovati elegantno i sofisticirano. Samim tim će i Vaš celokupni outfit dobiti jednu skupocenu i glamuroznu notu.

 blejzer preko haljine
2.    Nosite odeću koja odgovara Vašim proporcijama
Nosite odeću koja Vam po meri savršeno odgovara. Prevelika ili preuska odeća deluje neukusno. Ako ne možete pronaći odgovarajuću odeću onda posetite krojača.

Nosite odeću koja odgovara Vašim proporcijama
3.    Nabavite klasične komade odeće
Ne pratite toliko trendove. Nabavite klasične komade odeće koje možete nositi više godina. Suknje i haljine klasičnog kroja, košulje i to u neutralnim bojama kao što su crna, teget, siva i kamel.

 Nabavite klasične komade odeće
4.    Pažljivo birajte printove
Ukoliko pogrešno kombinujete printove Vaš outfit će delovati jeftino. Zato izaberite jedan print i uskladite ga sa ostatkom garderobe i detaljima u neutralnim bojama.

 Pažljivo birajte printove
5.    Nosite sve belo
Bela odeća od glave do pete deluje čisto i luksuzno. Poželjno je kombinovati belu odeću od različitog, ali kvalitetnog materijala.
  Nosite sve belo

6.    Držite se minimalističkog stila
Nosite jednostavne komade odeće u neutralnim bojama. Kombinacija crno bele garderobe deluje uvek elegantno i prefinjeno tako da sa njom nikada ne možete pogrešiti.

Držite se minimalističkog stila
7.    Budite savršeno doterani
Da bi Vaš outfit delovao skupoceno potrebno je da odeća uvek bude čista i dobro ispeglana. Takođe je poželjno da nosite crveni karmin, da Vam kosa bude čista, a frizura uredna.Modni stilisti savetuju da vodite računa i o detaljima. Na primer vežite maramu oko drške torbe.

Budite savršeno doterani
8.    Dodajte zlatne modne detalje
Zlatne narukvice, ogrlice i drugi komadi nakita su sami po sebi luksuzni. Oni će svaki outfit učiniti da izgleda skupoceno.

Dodajte zlatne modne detalje
9.    Nosite kvalitetnu pletenu odeću
Izaberite kvalitetan pleteni džemper i uparite ga sa pantalonama u istoj boji li sličnoj nijansi. Dodajte štikle i veću torbu i izgledaćete kao filmske dive.

  Nosite kvalitetnu pletenu odeću
10.    Nosite kožnu jaknu
Kožna jakna kao i zlato je sama po sebi luksuzna. Poželjno je da ostatak garderobe ne bude od kože.

 Nosite kožnu jaknu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име