Leopard print je jedan od najpopularnijih životinjskih printova koji nikada neće izaći iz mode. Međutim, mnoge dame se ne usuđuju da ga nose jer ne znaju adekvatno da ga uklope. Zato su leopard print cipele dobar način da dodate posebnu crtu svom stilu odevanja ukoliko još niste spremni da nosite odeću ili torbe sa ovim printom. Leopard print cipele dolaze u različitim stilovima od visokih potpetica, preko baletanki do čizmica. Izaberite obuću koja odgovara Vašem stilu i kombinujte je sa garderobom. Ukoliko pronađete pravu kombinaciju izgledaćete glamurozno i seksipilno.1.     Leopard print u kombinaciji sa drugim bojama

Crne haljine, suknje i pantalone se odlično uklapaju sa leopard print cipelama. Pored crne, najlakše nijanse za uparivanje sa leopard printom su bela i svetle neutralne boje kao što su boje peska, krem boje i ružičaste nijanse. Takođe možete nositi haljine u jarko crvenoj boji sa leopard print visokim potpeticama. Prihvatljive su i narandžasta, žuta i ljubičasta boja.
Pored neutralnih boja uz obuću sa leopard i gepard printom lepo stoji garderoba u kaki boji, maslinasto zelenoj, braon i sivoj boji. Svi stilovi leopard print cipela se odlično uklapaju uz teksas.

1.    Leopard print visoke potpetice
Ove cipele možete nositi uz crne, široke pantalone, slatku bluzu u ljubičastoj boji i uz zlatan nakit. Na ovaj način ćete postići elegantan i formalniji outfit.
Leopard print visoke potpetice
2.    Leopard print baletanke
Leopard print baletanke mogu biti odličan dodatak Vašoj prolećnoj i letnjoj odeći. Nosite ih uz uske farmerice, crnu majicu, a kao blok boje dodajte nakit i torbicu u jarko crvenoj ili narandžastoj boji. Na ovaj način postićićete moderan kežual outfit.
Leopard print u kombinaciji sa drugim bojama
3.    Leopard print čizmice
Uz leopard print čizmice do članka možete nositi tamniji džins i bluzu, nakit i torbicu u hladnim neutralnim bojama.

 Leopard print čizmice

4.    Leopard print mokasine
Uparite žutu haljinu sa leopard print mokasinama. Od pribora dovoljni su braon torba, avijatičarske naočare za sunce i narukvica u obliku zmije.
 Leopard print mokasine
Dodatni saveti
–    Uz leopard print cipele možete nositi monohromatski stil koji podrazumeva sve crno. Isto tako možete upariti krem suknju, crnu bluzu, crveni kaiš i leopard print cipele.
–    Leopard print je sam po sebi moćan tako da su mu potrebne boje koje će obezbediti balans kao što su crvena i žuta. Zato ne kombinujte ovaj print sa drugim printovima jer su mu oni konkurenti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име