Ove jeseni 2014. pa  i zime nas očekuju interesantne frizure u modernim fantastičnim bojama i sa modnim detaljima kao što su trake i šnalice. I dalje su popularne punđe, pletenice, šiške, ali dizajnirane na moderan i neobičan način. Pogledajte o kojim se frizurama radi.

1.    Zalizane šiške sa strane
Ovo je jedna od najupečatljivijih alternativnih frizura koja se može javiti u raznovrsnim i zanimljivim varijantama. Tekstura i oblici ovih frizura mogu biti različiti. Ono što im je zajedničko su zalizane šiške sa strane.
Zalizane šiške sa strane
2.    Pletenice
Pletenice predstavljaju povratak na stare, retro, romantične i sofisticirane frizure. Mogu se nositi na različite načine to je sve stvar Vaše mašte.
 Pletenice
3.    Efekat zalizane kose
Takođe jedna alternativna i glamurozna frizura koja podrazumeva ultra efekat zalizane kose. Ovakve frizure smo mogli da vidimo na ovogodišnjim modnim revijama. Izgledaju prelepo tako da će se sigurno nositi ove sezone.
Efekat zalizane kose
4.    Konjski rep
Pored pletenica i konjski rep nikada neće izaći iz mode. Može se nositi na različite načine kao na primer sa strane, na vrhu glave, pri dnu u kombinaciji sa trakama, pletenicama, šnalama i tako dalje.
Konjski rep
5.    Klasični francuski twist
Još jedna vanvremenska, glamurozna i šik frizura koja se preporučuje za neke večernje svečane prilike jer se naročito lepo uklapa uz elegantne i romantične haljine.
Klasični francuski twist
6.    Punđe
Punđe su udobne i elegantne frizure koje takođe postoje u različitim varijantama. Klasična balerina punđa se preporučuje za svečanije i formalnije događaje dok opušteniju punđu možete nositi u toku dnevne relaksirajuće šetnje gradom.
Punđe

7.    Puštena kosa
Ako imate ravnu ili talasastu dugu ili srednju kosu koja je negovana, zdrava i sjajna pustite je da slobodno klizi niz ramena jer tako delujete prirodno i opušteno.
 Puštena kosa
8.    Šnalice
Veliki trend ove sezone je podignuta kosa ukrašena velikim brojem šnalica. Šnalice imaju ulogu kako da učvrste frizuru tako i da je ukrase.
Šnalice
9.    Inovativne i elegantne boje
Boja kose je takođe veoma bitna jer određenoj frizuri daje poseban pečat. Ove sezone u trendu su crvene i smeđe nijanse.
Inovativne i elegantne boje
10.  Šiške 

Ove sezone popularne su šiške u raznovrsnim oblicima i stilovima. Ravno sečene šiške, šiške sa strane ili podignute, duže, kraće, polukružne sve dolazi u obzir.
Šiške
11.    Ultra elegantna – ultra šik
Elegantne podignute frizure će uvek biti u trendu. Možete podići i samo pramenove oko llca, a pozadi pustiti kosu da klizi niz leđa.
 Ultra elegantna – ultra šik
12.    Isprepletana podignuta kosa
Ova frizura je veliki hit ove sezone i predstavlja veoma lepu i sofisticiranu frizuru koju možete nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. Sa ovom frizurom izgledaćete kao dama sa slikarskog platna.
Isprepletana podignuta kosa
13.    Talasasta i kovrdžava kosa
Ukoliko imate lepu i negovanu talasastu ili gusto kovrdžavu kosu pustite je da slobodno pada ili je ukrasite šnalama ili trakama. Sa takvom kosom ćete uvek izgledati ženstveno i očaravajuće.
Talasasta i kovrdžava kosa
14.    Moderan bob
Postoje različite varijante bob frizure. Ove sezone se nose bob frizure u stilu 60-tih i 70-tih godina prošlog veka.

Moderan bob

15.    Voluminozna i šik
I ove frizure podsećaju na stara dobra vremena. Pritom deluju seksi, privlačno i ženstveno.
Voluminozna i šik

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име