Odeća sa prugastim printom, a naročito horizontalnim  crno belim je veliki hit ovog proleća. Crna i bela su zahvalne boje koje se lepo usklađuju sa drugim bojama tako da možete biti kreativni i osmisliti sopstvene kako dnevne tako i večernje  kombinacije koje u osnovi imaju crno bele pruge. Sledeći primeri Vam u tome mogu pomoći.
1.    Kežual kombinacije sa prugama
Odeća na pruge na prvi pogled deluje zastašujuće jer za ovaj print uglavnom Važi mišljenje da je strog, nametljiv i težak za kombinovanje.  Takođe dame misle da ih horizontalne pruge čine debljim, ali to nije potpuno tačno. Ukoliko ih lepo ukombinujete sa ostalom garderobom dobićete zabavne, uzbudljive i pomalo pankerske kežual kombinacije koje ćete zavoleti i  sigurno uvrstiti  u Vaš stil odevanja. Bluze sa crno belim prugama se najlakše nose uz farmerke kao i uz klasične crne i bele pantalone. Kožne crne suknje takođe lepo stoje uz crop top bluze sa prugama.  Isto pravilo važi i za suknje i haljine sa prugama. Da biste osvežili kombinacije uvek možete nositi modne detalje ili jaknice u jarkim bojama kao što su crvena, roze i narandžasta.


2.    Svečanije kombinacije sa prugama
Suknje na pruge različitih dužina mogu biti deo veoma zanimljivih svečanih  outfita. Najčešće se nose uz crop top bluze koje mogu ali ne moraju imati po neki beli detalj. Začinite ih crnim visokim potpeticama ( kavez sandale), malim torbicama sa interesantnom porukom i crvenim ili ljubičastim karminom.  Da biste upotpunili Vaš outfit stavite naočare za sunce. Uz pruge lepo stoji zlatni nakit, a od materijala koža i čipka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име