Neizostavni komad odeće u garderoberu svake dama je šorc. Šorcevi se najviše nose leti jer se odlično uklapaju sa ostalim letnjim krpicama. Šorc koji se širi odozgo na dole je u trendu ove sezone. U njemu svaka dama izgleda tanje i više. Pogledajte kako možete ovaj šorc uklopiti sa ostalom garderobom.


1.    Bež šorc

Bež šorc
Šorc zauzima centralno mesto u ovom outfitu i zato je najbolje nositi ga sa neutralnom crnom košuljom, antilop sandalama, elegantnom metalnom torbicom i bisernom ogrlicom. Bež boja se dobro slaže sa crnom bojom, a uz dodatak zlatne boje ovaj outfit biće sjajan i u trendu.
2.    Šorc sa cvetnim dezenom

 Šorc sa cvetnim dezenom
Ovaj šorc nije teško kombinovati zato što mu je osnova crna. Uvek ga možete nositi sa crnom košuljom i sandalama I nećete pogrešiti. Da ne biste bili skroz crni možete ga kombinovati sa bež majicom bez rukava, retro minđušama u obliku crne ruže, crnom torbicom koja se nosi na ramenu i ravnim sandala. Sa ovakvim cvetnim outfitom izgledaćete ovog leta sjajno i poletno.
3.    Crni šorc

 Crni šorc
Crni šorc je moderan i zahvalan komad odeće koji se može lako kombinovati. U toku dana ga možete nositi sa jednostavnom belom majicom na bratele, baletankama u boji, bisernom ogrlicom i match torbom. Ovo je jedan moderni letnji outfit.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име