Poznate ličnosti često troše velike sume novca na  plastične operacije da bi izgledali lepše i mlađe. Mnoge od njih nakon operacija ni rođena majka ne može prepoznati. Pogledajte koje su to poznate ličnosti i kako su izgledali pre plastičnih korekcija.

1.    Megan Foks (1986)

Megan Foks
Američka glumica i model je na početku karijere glumila u TV-seriji Hope & Faith i tu je izgledala kao devojka iz komšiluka. U narednih deset godina je prošla kroz niz transformacija kao što su korekcija nosa, očnih kapaka, upotreba botoksa i tako dalje. Smatra se da je na plastične operacije potrošila oko 60000 dolara. Ona sve to demantuje.

2.    Lil Kim (1974)

Lil Kim
Ova reperka je na početku karijere šokirala ljude svojim stajlingom i vulgarnim reperskim stihovima. Sada ih je šokirala svojim radikalno drugačijim izgledom. Stavila je implantante u obraze, vilicu, na očne kapke i prosvetlila je boju kože.

3.    Hilari Daf (1987)

Hilari Daf
Glumica i pevačica koja je izgledala slatko u tinejdžerskoj seriji  Lizzie McGuire. Sada koristi botoks koji je čini izveštačenom naročito kad se nasmeje. Sreća je što se botoks troši tokom vremena.

4.    Liza Rina (1963)

Liza Rina
Američki televizijski voditelj i glumica. Priznala je da je ljubitelj botoksa i korigovala je usne i grudi.

5.    Miki Rurk (1952)

Miki Rurk
Ovaj glumac je da bi zadržao mladalački izgled imao plastične operacije koje su ga unakazile. Nedavno je operisan da bi popravio prvobitne trajne operacije lica. Takođe je radio presađivanje kose.

6.    Donatela Versaći (1955)

Donatela Versaći
Poznata i uspešna modna dizajnerka je izgledala kao prosečna žena. Njena opsednutost plastičnim operacijama je otišla predaleko. Nezna se koliko ih je imala ali sigurno je radila zatezanje lica, korekciju usana i nosa i stavljala više implantanata.

7.    Šer (1946)

 Šer
Američka pevačica i glumica koja je priznala da je opsednuta plastičnim operacijama. Ima korekciju lica, nosa, ugrađene implantante i prima injekcije botoksa.

8.    Meg Rajan (1961)

 Meg Rajan
Svi se pitaju šta se desilo sa slatkom i nevinom filmskom zvezdom kakva je bila Meg Rajan. Pretpostavlja se da je korigovala usne i da koristi botoks. Mnogi smatraju da je sa ovakvim izgledom završila svoju glumačku karijeru.

9.    Melani Grifit (1957)

Melani Grifit
Smatra se da je Melani Grifit imala više plastičnih operacija još na početku svoje karijere. Sigurno je radila zatezanje lica, povećanje usana, imala je  korekcije gornjih kapaka i koristi injekcije botoksa. Njeno lice izgleda kao da je iskrivljeno, a  za nju govore da sada ima usta kao pastrmka.

10.    Madona (1958)

 Madona
Priče o tome da  Madona ima određenih korekcija na licu su počele 2007 godine kada se na dodeli Oskara pojavila sa izuzetno svežim i lepim izgledom. Nos je operisala još 90-tih godina, a smatra se da je radila na podizanju kapaka, korigovanju obraza i usana i da koristi injekcije botoksa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име