Oker je veoma zanimljiva boja, ali na žalost nije toliko zastupljena u modnim kombinacijama. Mnoge dame ne nose oker odeću jer ne znaju kako da je uklope sa ostalim bojamaKada se malo bolje pogleda videće se da je oker u stvari svetlija i  prilično neutralna nijansa koja se lepo dopunjuje sa ostalim modernim bojama pa čak i printovima. Zato Vam predlažemo da pogledate na koje načine možete nositi oker boju ove sezone.
Braon
Oker i braon boja u kombinaciji će Vaš stil podići na viši nivo. Za upadljiviji outfit uparite oker sa čokoladno braon bojom, a za nešto nežniji i svedeniji outfit spojite oker sa ten ili bež bojom. To znači da Vaše omiljene braon čizmice uvek možete nositi sa oker kaputom, sakoom, džemperom ili modnim detaljima kao što su šalovi i kape.


Burgundi
Burgundi predstavlja još jednu toplu boju koja je hit ove sezone i koja se savršeno dopunjuje sa oker bojom. Kombinacijom ove dve boje dobićete u isto vreme i moderan i sofisticiran outfit.


Crna
Oker savršeno otvara i osvežava crnu boju. Kombinacijom ove dve boje možete dobiti predivne kako poslovne i svakodnevne tako i svečane outfite.


Plava
Tokom zimskih meseci se uglavnom nosi tamnija garderoba. Zato svaki outfit koji sadrži crnu, braon, sivu, burgundi ili teget boju možete osvežiti oker bojom bilo da se radi o modnim detaljima ili komadima odeće. Oker se lepo slaže i sa svetlo i sa tamno plavom bojom.


Printovi
Postoji više printova koji se dobro slažu sa oker bojom. Kao prvo to su cvetni i animal printovi koji u sebi sadrže oker boju. Takođe pruge u kombinaciji sa oker bojom izgledaju šik i moderno. Oker i pruge su dokazano omiljena kombinacija mnogih modnih kreatora i poznatih ličnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име