Obično važi pravilo da su zimske frizure kraće, jednostavnije i lake za održavanje. Takođe su prilagodljive i brzo se transformišu u svečane frizure koje su pogodne za praznike kojih je najviše tokom zimskih meseci. Vođeni ovom logikom poznati svetski frizeri su već sada izdvojili nekoliko frizura koje su po njima idealne za zimski period. Pogledajte Frizure idealne za zimu 2016.
Duži lob
Ukoliko želite da skratite kosu, ali opet ne previše onda je duži lob idealna frizura za Vas. Postoji više verzija ove frizure, ali im je zajedničko to da imaju dužinu do ključne kosti. Ova frizura lepo stoji kada se ušuška uz kapute, ali isto tako može da izgleda seksi uz svečane haljine i provokativniju šminku.


Šiške u stilu 70 – tih
Ne morate više zbog vrućine da sklanjate šiške sa čela. Slobodno nosite šiške i to u stilu 70-tih. Radi se o nežnim šiškama koje podsećaju na rese i duže su prema krajevima. Ove šiške lepo stoje uz bob frizure koje prate oblik lica.


Zimski talasi
Za zimske talase u kosi važi pravilo da su manje upadljiviji, uredniji i elegantniji od letnjih beachy talasa. Kreću od vilice i celoj frizuri daju jedan poseban volumen. Ne treba ih više puta uvijati jer moraju izgledati ravnije. Lepo stoje kako na dugoj tako i na kraćoj kosi.


Meke kovrdže
Kovrdžave frizure su u trendu cele godine. Ako imate prirodno kovrdžavu kosu onda je redovno hidrirajte da bi kovrdže uvek bile meke. Mnoge poznate dame kao ekstrakt za kovrdžavu kosu koriste kokosovo ulje koje kosi daje potrebnu vlažnost i sjaj.

Elegantna ravna kosa
Elegantna ravna kosa bez obzira na dužinu je u trendu ove zime. Samo vodite računa da Vam krajevi kose budu zaista zdravi. Zato redovno jednom nedeljno hidrirajte kosu hidratantnom maskom koju je potrebno držati samo 5 do 10 minuta.


Slojevita frizura
Ako su krajevi Vaše kose pretrpeli veliku štetu tokom leta pod uticajem sunca, slane vode, hlora onda frizeri preporučuju da pređete na slojevitu frizuru koja će  umnogome popraviti Vaš stil tokom zime. Slojevi kosi daju potrebnu dinamiku i ravnotežu i čine je odmah vizuelno svežijom.


Kratka pozadi duža napred
Ovo je varijanta kratke frizure koja je pozadi kratka, a napred duža. Šiške su duže i pomerene u stranu. Mogu biti blago iskrivljene ili uvijene. Radi se o mladalačkoj, modernoj i šik frizuri koja je pravo osveženje za ovu zimu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име