Marame i šalovi predstavljaju neizbežni modni detalj tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Oni ulepšavaju i osvežavaju svaki outfit, a naročito onaj baziran na tamnim bojama. Među velikom ponudom raznovrsnih šalova i marama izdvojilo se nekoliko vrsta koje će dominirati ove sezone. Pogledajte Kakve se marame i šalovi nose ove sezone.
Šalovi sa resama
Pravo osveženje za jesen i zimu predstavljaju marame i šalovi sa resama. Lepo stoje uz džempere i bluze i celokupnom outfitu daju određenu dozu lepršavosti i romantike.


Oversized šalovi
Veliki šalovi i marame su uvek zanimljivi. Idu uz sve i mogu se u zavisnosti od Vaše mašte nositi na bezbroj načina. Oni će svaki jednostavan outfit učiniti dramatičnijim i lepšim.


 Zabavni štrikani šalovi
Pleteni šalovi predstavljaju neizbežni modni detalj tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. Mekani su, udobni i topli. Lepo stoje uz kapute, ali i kada skinete kaput uz košulje i bluze.


Karirani šalovi
Tokom zimskih meseci se obično nosi garderoba u neutralnim bojama tako da celokupni outfit može da izgleda prilično jednostavno i dosadno. Uz pomoć kariranih šalova možete da osvežite Vaš outfit.

Krzneni šalovi
Veliki hit ove sezone su krzneni šalovi. Lepo stoje uz kapute i svečane haljine i mogu biti deo kako svečanog tako i kežual outfita. Izgledaju elegantno i glamurozno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име