Piksi frizura predstavlja jednu od najpopularnijih kratkih frizura. Mogu je nositi sve dame bez obzira na godine. Bitno je samo da se među velikom ponudom ovih frizura izabere ona koja najbolje pristaje Vašem obliku lica i temperamentu. Svoju piksi frizuru možete na različite načine stilski oblikovati. Kao inspiracija Vam uvek mogu poslužiti primeri poznatih dama. Pogledajte na koliko načina jednu istu piksi frizuru različito stilski oblikuje poznata američka glumica Gennifer Goodwin.
1.    Klasična piksi frizura
Okruglom licu Gennifer Goodwin lepo stoji klasična piksi frizura sa malim isprekidanim šiškama. Radi se o elegantnoj i sofisticiranoj frizuri koja se može nositi i u kežual i u svečanim prilikama.

 Klasična piksi frizura
2.    Šiške sa strane
Ovo je jedna od najpopularnijih verzija piksi frizure. Odgovara damama sa tankom i retkom kosom koje žele svoje lice vizuelno da izduže.

Šiške sa strane
3.    Elvis stil
Ova verzija piksi frizure nosi naziv po poznatom pevaču Elvis Presley jer podseća na frizuru koju je on nekada nosio. Šiške su podignute na gore i podsećaju na krestu.

  Elvis stil
4.    Oštro oblikovane šiške
Da biste dobili različite varijante jedne iste piksi frizure potrebno je da se fokusirate na šiške. Uz pomoć gela i laka za učvršćivanje kose šiške možete oterati u stranu i zašiljiti.

Oštro oblikovane šiške
5.    Neuredna piksi frizura
Ova frizura izgleda kao da ste upravo ustali iz kreveta. Cilj je da prstima prođete kroz kosu i malo je rasčupate pozadi.
  Neuredna piksi frizura
6.    Slojevita piksi frizura
Ova frizura deluje moćno i glamurozno pogotovo u kombinaciji sa upadljivom senkom. Potrebno je kosu oblikovati tako da dobije slojeve i potreban volumen.

Slojevita piksi frizura
7.    Pankerski stil
Radi se o blagoj varijanti pankerske frizure sa bodljikavim slojevima u predelu šiški i na temenu glave. Frizura izgleda kao da je pozadi obrijana, ali nije već je caka u dobro izdvojenim i oblikovanim slojevima.

Pankerski stil

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име