Ove godine bela je jedna od najpopularnijih boja koja se rado nosi u svim godišnjim dobima. Pored toga što se uklapa sa svim ostalim bojama, kada nosite belu uvek izgledate sveže i čisto. Ovog leta nose se bele majice, košulje, haljine i naravno farmerice.  Bele farmerke idu uz sve i svašta.  Pogledajte neke od interesantnih kombinacija sa belim farmericama.

1.    Bele farmerke i kvalitetne bluze
Uz bele farmerke treba nositi jasne majice napravljene od kvalitetnog materijala. Takođe, majice ne bi trebalo da budu providne.

2.    Monohromatski stil
Ukoliko ne znate kako da uklopite boje onda je najlakša varijanta da se opredelite za monohromatski outfit. Znači, uz bele farmerice uvek dobro idu bele bluze i cipele, mada možete razbiti kontrast ukoliko stavite kaiš u drugoj boji ili  obujete cipele sa srebrnim detaljima.

3.    Beli džins i zabavne i svetle boje
Za zabavno i uzbudljivo leto uparite bele farmerice sa majicama koje su zanimljivog i neobičnog kroja ili imaju lepe printove. Preporučuju se upadljive ili drečave boje i majice sa velikim raznobojnim cvetnim printovima.

4.    Minimalistički stil
Bela je neutralna boja koja se lepo uklapa sa svim ostalim bojama uključujući i druge neutralne kao što su crna, bež i siva. Ukoliko svoje bele farmerice nosite sa drugim neutralnim  bojama dobićete klasičan minimalistički outfit. Možete, ali u malim dozama, dodati neke pop boje, kroz nakit na primer.

5.    Letnja kežual varijanta
Za kežual varijantu uz bele farmerice predlažemo klasičnu košulju, bluzu na pruge, teksas jaknu, šešir i modne detalje u pop bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име