Čizme do kolena su poslednjih godina zajedno sa čizmicama do članka postale izuzetno popularne i tražene kod dama. Postoje u različitim stilovima i bojama tako da se lepo mogu uklopiti sa ostalim komadima odeće. Međutim da biste izgledali privlačno i ženstveno potrebno je da izaberete pravi model čizmi do kolena koje odgovaraju Vašem obliku tela. Damama sa kraćim nogama i debljim listovima se preporučuju elegantni modeli čizmi do kolena u tamnim bojama, dok  visokim damama sa tankim listovima lepo stoje različiti modeli od kaubojskih čizmi, preko opuštenih i širih čizmi do čizmi sa printom. Uvek probajte više modela sa štiklom ili ravne kako biste pronašli one koje Vam najbolje stoje. Čizme do kolena mogu biti deo različitih outfita kako poslovnih, tako i svečanih i kežual. Evo nekoliko primera kako da nosite čizme do kolena ove sezone.
Sportska elegancija
Bele uske farmerice nosite uz šire svetlo braon čizme do kolena i duži pleteni džemper u neutralnoj boji kao što je siva. Svoj outfit začinite većom torbom u boji. Izgledaćete sofisticirano i privlačno.

sportski elegantne cizme
Seksi kombinacija
Ukoliko čizme do kolena nosite uz mini suknje, mini haljine i pantalonice dobićete zanimljive seksi kombinacije. Čizme možete nositi preko hulahopki ili na gole noge. Birajte lepršave A-line mini suknje i haljine da bi Vam kolena bila u prvom planu.

cizme u seksi kombinaciji
Zabavna poslovna kombinacija
Odeću sa printom je najbolje i najsigurnije kombinovati uz crne čizme do kolena. To se naročito odnosi na mešanje printova jer su crne čizme uvek tu da zaokruže ceo stajling. Ovo je idealan način da napravite zabavnu poslovnu kombinaciju uz pomoć printa i čizmi do kolena.
cizme u zabavno poslovnoj kombinaciji

Vikend kombinacija
Interesantnu i modernu vikend kombinaciju dobićete ako svoje tamno braon čizme do kolena nosite uz uske farmerice i karirane košulje. Preko košulje možete obući kraći džemper.

cizme za vikend kombinaciju
Kežual kombinacija
Ako imate crne uske farmerice onda ih slobodno nosite uz teget duži džemper od kašmira i klasične crne čizme do kolena. Na ovaj način dobićete udoban i moderan kežual outfit idealan za neobaveznu šetnju po gradu.

cizme za kezual kombinaciju
Party kombinacija
Ove zime na zabavu možete ići u čizmama do kolena. Ako nosite sve crno onda kombinujte različite materijale kao što su kožne čizme, džemper haljina i klasičan kaput.

cizme za party kombinaciju
Klasična poslovna kombinacija
Za ovaj poslovni outfit potrebne su Vam braon čizme do kolena, A-line suknja midi dužine koja elegantno prekriva kolena i crna bluza uvučena u suknju. Ceo outfit začinite debljim kaišem u istoj boji kao i čizme.

cizme za klasicno poslovnu kombinaciju
Glamurozna kombinacija
Ukoliko želite da izgledate kao filmska diva glamurozno i neodoljivo potrebne su Vam uske čizme do kolena sa visokom štiklom, mini suknja ili haljina i moderna pelerina. Svoj outfit zaokružite crnim dubokim šeširom.

glamurozna kombinacija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име