Horoskop nije predvideo pandemiju jer naravno niko ga ne uzima za ozbiljno. Ipak, složićete se da ponekad nešto i pogodi neku slučajnu ljubav pa možda čak i neko venčanje.

Pandemija korona virusa nas je sve omela. Ali sada svako na svoj način pokušava da se nosi sa novonastalom situacijom. A šta o svemu ovome kažu zvezde i planete?

Kako određeni horoskopski znaci podnose socijalno distanciranje i samoizolaziju?

1.Ovan

Izazov: Vi ste vatreni znak sa najviše energije. Vama uopšte ne prija ova situacija, da ne možete da se krećete i budete aktivni.
Strategija: Važno je da pravilno kanališete Vašu energiju ili će se ona kao vatra zapaliti u Vama. Pronađite neki kutak u stanu gde možete vežbati ili slušati glasno muziku kako bi Vam dani brže prolazili.

2.Bik

Izazov: Bik je zemljani znak i njemu najviše nedostaju ovozemaljske radosti kao što su odlazak u omiljeni restoran i uživanje uz čašu vina i ukusan obrok.
Strategija: Da biste prebrodili ovu situaciju naučite neke nove recepte i počnite sami da pripremate ukusne obroke za sebe i svoje najmilije.

3.Blizanci
Izazov: Blizancima zbog vladavine Merkura socijalna distanca teško pada. Oni su željni razgovora i razmene mišljenja sa drugim ljudima. Trebaće Vam velika mentalna podrška da biste sve ovo preživeli.
Strategija: Možete pohađati neki online kurs za jezike ili pokrenuti sopstveni blog gde biste izneli svoja razmišljanja i kontaktirali sa drugim ljudima.

4.Rak
Izazov: Raku kao veoma osetljivom vodenom znaku najviše smeta tokom ove izolacije što ne može da vidi sve svoje drage osobe.
Strategija: Za ovu Vašu situaciju postoji rešenje. Telefonom se možete čuti, a skajpom i videti sa svojim najbližima.

5.Lav
Izazov: Lav je željan pažnje i glamura. Smeta mu što ne može lepo da se obuče, izađe i bude u centru pažnje.
Strategija: Izađite iz pidžama i putem skajpa ili youtube kanala razgovarajte sa drugim ljudima i pokažite svoju dominaciju.
6.Devica
Izazov: Nad devicom takođe vlada Merkur i ona se oseća izgubljeno bez odgovornosti i dnevnih rasporeda.
Strategija: Pokušajte kod kuće da stvorite radnu atmosferu. Navijte sat, radite na bitnim projektima i putem interneta sarađujte sa svojim poslovnim partnerima.

7.Vaga
Izazov: Vašom dušom vlada Venera i ona žudi za lepotom, estetikom i druženjem. Teško je u izolaciji biti kreativan.
Strategija: Radi ličnog zadovoljstva, da biste se osećali lepše negujte se češće kada ste kod kuće. Takođe, putem interneta se povežite i družite sa prijateljima.

8.Škorpija
Izazov: Ne dozvolite da Vas samoizolacija i socijalna distanca navuče na Youtube i da samo tako trošite svoje vreme.
Strategija: Žudite za misterioznim dubinama, zato je bolje da izaberete neku interesantnu knjigu i pročitate je. Možete se učlaniti u internet grupu u okviru koje ćete izneti svoja razmišljanja u vezi pročitane knjige.

9.Strelac
Izazov: Strelac je vatreni znak i žudi za avanturama. Nedostaju mu putovanja i nova saznanja.
Strategija: Zahvaljujući internetu možete mnogo toga saznati o drugim kulturama. Takođe uz pomoć kurseva možete učiti strane jezike.

10.Jarac
Izazov: Nedostatak rada i produktivnosti u izolaciji može dovesti do depresivnog i anksioznog stanja.
Strategija: Potrebni su Vam ciljevi. Ako niste u mogućnosti da obavljate posao od kuće onda zadajte sebi neki kreativni zadatak koji će Vam zaokupirati pažnju i skrenuti misli.

11.Vodolija
Izazov: Vodolija pokušava da reši sve probleme na ovom svetu, a to nije moguće i zato često odustaje.
Strategija: Zajednica je za Vas jako bitna, mada ne svaka. Važno je da razmenite ideje sa onima čije se vrednosti i životne misije poklapaju sa Vašim.

12.Ribe
Izazov: Budući da se radi o izuzetno empatičnom vodenom znaku ribe se mogu izgubiti u strahu i emocijama kolektiva koje nemaju veze sa njihovim životima.
Strategija: Bavite se kreativnim radom bilo da je to ples, pisanje ili crtanje. Tako će Vam biti lakše. Napravite sopstvenu jutarnju rutinu i kanališite svoje emocije na pravi način.