Napolju je paklena vrućina. Spremate se za posao. Šta da obučete? Ne bi trebalo da izgledate provokativno, a želite da Vam bude udobno i prijatno. Morate pronaći ravnotežu u odevanju za posao. Pogledajte koje letnje modne kombinacije preporučuju svetski modni kreatori.

Varijanta 1

maksi haljinu na bratele
Možete se opredeliti za maksi haljinu sa bratelama koja prati liniju tela i ima diskretni dekolte.  Izaberite letnje i drečave boje koje su u trendu ove sezone. Stavite žuti nakit, odgovarajuću torbu i sandale koje na sebi imaju kožne detalje.
Varijanta 2

haljinu ispod kolena sa printom
Ovaj Varijanta za posao podrazumeva haljinu ispod kolena sa printom koja lepo stoji svakom obliku tela, bele klasične cipele sa visokim potpeticama i ukoliko Vam ne treba veća torba izaberite manju torbu u jarkoj plavoj boji.
Varijanta 3

bele pantalone i crna bluza
Omiljena kombinacija Gvinet Paltrou za posao se sastoji od belih užih pantalona, crne bluze bez rukava sa V-dekolteom koji možete sami podešavati i otvorenih sandala sa visokom štiklom i kaišem koji ide do zgloba. Uz sve ovo ide odgovarajuća crna clutch torba.
Varijanta 4

bluza sa peplum krojem
Izaberite bluzu sa peplum krojem u narandžastoj boji i uparite je sa pantalonama koje su za nijansu svetlije ili tamnije od boje bluze. Da biste razbili boje stavite kaiš sa printom leoparda i odaberite tamniju torbu i sandale sa šarenim zglobnim kaišem.
Varijanta 5

plava košulja sa dugmićima
Prijatna plava košulja sa dugmićima i teget beli šorts sa printom( vodite računa o dužini šortsa). Obujte metalik baletanke i odgovarajuću torbu. Izgledaćete kao Miranda Keri.
Varijanta 6

komplet od crnog šortsa i duže svilene bluze.
Ova letnja kombinacija podrazumeva komplet od crnog šortsa i duže svilene bluze. Možete obući diskretne bež sandale, a nakon radnog vremena direkno u provod sa sandalama sa visokim potpeticama.
Varijanta 7

Peplum kroj bluza sa crno belim prugama u kombinaciji sa olovka suknjom u
Peplum kroj bluza sa crno belim prugama u kombinaciji sa olovka suknjom u plavo belom printu. Izaberite crvene špicaste sandale i odgovarajuću kožnu torbu.
Varijanta 8

bela bluza i žućkasta šira suknja do kolena
Ovo je takozvana cvetna A-line kombinacija. Čine je bela bluza i žućkasta šira suknja do kolena. Torba i sandale bi trebalo da budu u neutralnim bojama kao što je boja kože ili odgovarajuće nijanse žute boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име