Cipele uz dugu haljinu, da ili ne? Kada žene kupuju odeću obično ne razmišljaju o cipelama. To se naročito odnosi na duge haljine. Modni stručnjaci smatraju da žene upadaju u zamku kada misle da se cipele ispod duge haljine ne vide i da zato nije bitno kakve su. Međutim, kada hodamo, sedimo ili napravimo neki drugi pokret cipele ispod duge haljine se itekako vide. Zbog toga treba razmišljati o usklađivanju cele modne kombinacije pa samim tim i o odabiru cipela koje najbolje idu uz našu dugu haljinu.

Koje cipele najbolje stoje uz duge haljine?

Duge ili maksi haljine su udobne i elegantne, a takve trebaju biti i Vaše cipele. Pogledajte koji modeli cipela najbolje stoje uz duge haljine.

Patike uz duge haljine

Počinjemo sa najudobnijom kežual obućom, odnosno sa patikama. Danas postoji veoma veliki izbor lepih stilova patika koje se odlično mogu uklapati uz duge haljine. Bele patike se smatraju klasikom i idu uz duge haljine različitih modela i boja. To takođe važi i za crne patike. Starke, kako klasične tako i dublje savršeno stoje uz letnje duge haljine. Patike sa debljom i neobičnom platformom uz duge haljine izgledaju moderno i šik.

 

Sandale uz duge haljine

Ravne sandale uz duge haljine su odlična modna kombinacija za sunčane letnje dane. Sandale su udobne i lepo se uklapaju uz duge haljine raznovrsnih modela, boja i printova.

 

Cipele sa platformom uz duge haljine

Savršen izbor, pogotovo za one niže žene, jesu cipele sa platformom uz duge haljine. Sa ovakvom modnom kombinacijom postićićete pravi boho stil.

 

Loafers cipele uz duge haljine

Poslednjih godina žene obožavaju da nose loafers cipele jer su udobne i iz godine u godinu sve lepše i modernije. Takođe, loafers cipele idu uz duge haljine. Za početak izaberite crne, bele, bež ili zlatne loafers cipele jer ćete njih najlakše kombinovati uz raznovrsne duge daljine.

 

Papuče „ mules“ uz duge haljine

Modne blogerke širom sveta najčešće nose crne mule uz duge haljine, to je savršena modna kombinacija. Možete birati mule i u drugim bojama poput bež, bele, sive ili zlatne. Pored klasičnih mula uz duge haljine lepo stoje i mule sa debljom štiklom kao i mule sa malom(kitten heels) štiklom.

 

Visoke potpetice uz duge haljine

Visoke potpetice predstavljaju „must have“ obuću koju svaka žena ima. One su zavodljive i ženstvene kao deo svakom outfita. Zato ih ne možemo ignorisati ni kada su duge haljine u pitanju. Uz duge haljine namenjene za formalne događaje možete nositi sandale sa visokom štiklom. Uz elegantne, svečane duge haljine idu visoke potpetice i to pre svega u crnoj ili bež boji. Takođe, Mary Jane cipele sa štiklom su super vintage i ženstvene i savršeno se uklapaju uz šik duge haljine.

 

Čizme uz duge haljine

Tokom hladnijih godišnjih doba čizme dobro dođu uz duge haljine. Sa Oxfords čizmicama uz duge haljine postićićete vintage look, a sa čizmicama do članka boho stil. Duboke čizme do kolena izgledaju moderno i seksi uz duge haljine