Ove zime nose se raznovrsni kaputi i jakne. Međutim, modni stilisti su izdvojili četiri modela kaputa koje dame širom sveta najviše vole da nose ove sezone. Pogledajte o kojim je modelima kaputa reč.

Kaputi i jakne sa krznenim dodacima

Krzneni dodaci mogu biti na kapuljači, oko vrata, duž revera, na rukavima ili po rubovima kaputa. Ovi kaputi dolaze u različitim bojama i dezenima. U zavisnosti od modela mogu se nositi u svim prilikama od kežual preko poslovnih do svečanih. Kaputi sa krznenim dodacima će svaki Vaš outfit učiniti glamuroznijim i ženstvenijim.

 

 „Teddy Bear“ kaputi

Radi se o mekim, udobnim i toplim kaputima koju su u trendu već nekoliko sezona. Ove godine su hit na instagramu. Ovi takozvani „medved“ kaputi se lako kombinuju sa garderobom. Idu kako uz patike tako i uz čizme. Nose se u različitim bojama, ali su ipak dominantne braon nijanse „Teddy Bear“ kaputa.

 

 Puffer jakne u neutralnim bojama

Modeli puffer jakni iz godine u godinu postaju sve lepši i moderniji, pritom su ove jakne idealne za hladne zimske dane. Tokom ove godine dominiraju pufnaste jakne u neutralnim nijansama kao što su bež, kamel, krem boja.

 

Sofisticirani vuneni kaputi

Postoji li nešto lepše od klasičnog kaputa u stilu blejzera? Mislim da ne. Gotovo da nije važno šta nosite ispod njega, jer će elegantan kaput učiniti Vaš celokupni izgled sofisticiranijim.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar