Kavitacija je jedini nehiruški postupak koji uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama, kolenima, zadnjici i sl. Metoda koristi talase određene frekvencije, koji dopiru do masnih ćelija u koži, membrane pucaju, masnoća se potom izliva u međućelijski prostor, a zatim, uz pomoć enzima razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela.
Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, ožiljaka, crvenila i pacijent se vraća svakodnevnim aktivnostima.
Tretmani se rade jednom u sedam do deset dana, sa pratećom, obaveznom, masažom. Broj tretmana se individualno određuje na konsultaciji koju vrši stručno lice.
Žene vole tretman kavitacije jer su rezultati vidljivi odmah, sam postupak je prijatan i relaksirajući.
Kavitaciju mogu da rade samo sasvim ZDRAVE žene i muškarci, svih godina, sa prosečnom telesnom težinom, koji dijetama i vežbom ne mogu da se oslobode upornih naslaga na određenim mestima. Kavitacija nije pravo rešenje za osobe koje su preterano gojazne, ne preporučuje se trudnicama, dijabetičarima, bubrežnim bolesnicima, osobama sa karcinomom. Naš savet je da se pre tretmana obavezno konsultujete sa lekarom, i sprečite moguce komplikacije.

Ultrazvučna liposukcija posebno je namenjena:
– uklanjanju lokalne masnoće (stomak, zadnjica, butine, kolena, ruke, bokovi)
– smanjenju celulita
– poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.
Dobra stvar je da kod kavitacije ne postoji opasnost od tzv. jo-jo efekta. Za najbolje rezultate unosite puno tečnosti i povećajte fizičku aktivnost (najbolji su kardio treninzi). Rezultati će vas oduševiti, već nakon prvog tretmana možete izgubiti od 1-4 cm u obimu. Ne stajte na vagu, tu neće biti znatnih promena, jer su masti lagane i to se neće odraziti na vašu težinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име