Da biste se našminkali na pravi način i  izgledali glamurozno za novogodišnju noć morate izabrati adekvatnu senku za oči. Senka mora da odgovara boji Vaših očiju. Pogledajte šta po ovom pitanju savetuju poznati svetski šminkeri.

1.    Za plave oči

senka koja odgovara plavim ocima
Ženama sa plavim očima se savetuju toplije nijanse senki za oči kao što su boja breskve, kajsije, boja zlata, izbledela braon boja i bronzana boja. Boja breskve čini plave oči opuštenim naročito ako u sebi sadrži sjaja.

2.    Za zelene oči

Senka koja odgovara zelenim ocima
Zelene oči predstavljaju mix maslinaste boje, boje ćilibara i zlata. Ženama sa zelenim očima se preporučuju senke ljubičastih nijansi koje će oči učiniti još zelenijim. Imajte na umu da ljubičasta boja predstavlja mešavinu plave i crvene boje tako da zelenim očima lepo stoje i cenke boje šljive, plavog patlidžana, prljave ruže i boje sleza.

3.    Za kestenjaste i braon oči

Za kestenjaste i braon oči
Žene koje imaju kestenjaste i braon oči mogu da nose slične nijanse senki za oči. S obzirom da kestenjaste oči reflektuju više svetlosti njima lepo stoji ljubičasta i plava senka za oči. Treba tražiti senke koje su između mata i sjaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име