Razna ispitivanja javnog mnjenja su pakazala da su brinete prave srećnice kada je moda u pitanju. Prvo, zato što su omiljenije kod muškaraca od plavuša jer deluju ljubaznije i pristupačnije i drugo skoro sve boje šminke i odeće im lepo stoje. Međutim postoje određene moderne boje koje se posebno preporučuju svim brinetama. Pogledajte o kojim je bojama reč.
1.    Bela boja
U modi je veoma bitno na pravi način postići kontrast. Zato se brinetama preporučuje odeća u beloj boji koja će u kombinaciji sa bojom kose Vašem licu dati poseban sjaj i suptilnost.


2.    Krem boja
Druga svetlija boja koja izgleda fanomenalno na brinetama je krem boja. Posebno se preporučuje tamnijim brinetama jer ih čini još lepšim, romantičnijim i neodoljivim.


3.    Nežno žuta boja
Sve nijanse žute boje su u trendu ove sezone. Međutim, žuta boja se ne preporučuje plavušama jer se stapa sa bojom kose i zato plavuše vizuelno postaju riđokose. To sa brinetama nije slučaj jer njima žuta boja daje određenu dozu seksipila i ženstvenosti.


4.    Teget boja
Klasična i tradicionalna teget boja u velikoj meri dopunjuje brinete. Kao večernja varijanta teget boja na brinetama deluje glamurozno i fatalno.


5.    Hot pink boja
Brinete važe za prave stećnice jer u svakom trenutku mogu da obuku bilo koji komad odeće u hot pink boji, a da pritom ne izgedaju detinjasto već naprotiv ženstveno i nežno.


6.    Crvena boja
Skoro sve nijanse braon boje kose na suncu izgledaju crvenkasto. To znači da će Vam se kosa divno uklopiti sa crvenom odećom. Naročito se crvena odeća preporučuje u svečanim prilikama jer svaku brinetu čini seksipilnom i neodoljivom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име