Tokom hladnih jesenjih i zimskih dana omiljeni komad odeće skoro svih dama su džemperi. Među velikom ponudom raznovrsnih džempera ove sezone su se naročito izdvojile četiri vrste. Radi se o vanvremenskim džemperima koji se lepo kombinuju sa ostalom garderobom i mogu se nositi kako u svečanim tako i u svakodnevnim prilikama.
1.    Rolke
Danas na tržištu postoji velika ponuda rolki raznovrsnih stilova i boja tako da uvek možete pronaći onu koja Vam najlepše stoji. Možete ih nositi uz uske farmerice, olovka suknje, A-line suknje, uz čizmice do članka ili iznad kolena kao i uz štikle. Rolka može biti deo kako kežual tako i poslovnog outfita.


2.    Oversized džemperi
Pored oversized kaputa ove sezone nose se i oversized džemperi. Dobra strana ovih džempera je da se mogu lepo uklapati sa ostalim komadima odeće. Nosite ih uz suknje, šotceve, uski ili boyfriend džins kao i uz ravne ili cipele i čizme sa štiklom.


3.    Kratki džemperi
Cropped i asimetrični džemperi su poslednjih godina postali sastavni deo garderobera skoro svih dama. Sa ovim džemperima možete osmišljavati veoma interesantne kombinacije i poslovne i kežual. U svakodnevnim prilikama možete ih nositi uz farmerke sa visokim strukom i preko duge košulje.


4.    Pleteni džemperi
Ovi džemperi su veoma topli i moderni. Postoje u različitim stilovima i bojama, a ako ste dovoljno vešti sa iglama možete da ispletete sami svoj originalni džemper. Pleteni džemperi mogu biti deo veoma interesantnih, sofisticiranih i elegantnih modnih kombinacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име