Naslovna Popularne Frizure Frizure uz svečane haljine – Idealne kombinacije

Frizure uz svečane haljine – Idealne kombinacije

0
17841

Koliko puta ste stajali ispred ogledala i isprobavali različite frizure ne bi li pronašli onu koja najbolje stoju uz Vašu svečanu haljinu. Da više ne biste imali ovaj problem predlažemo Vam da pogledate šta o ovom pitanju misle modni stručnjaci. Najpre je potrebno obratiti pažnju na haljinu da li ima ili nema bratele i kakav je dekolte pa tek onda osmisliti frizuru kojom ćete naglasiti svoje prednosti, odnosno, prekriti neke nedostatke.
1.    Haljine sa spuštenim ramenima
Ako Vam nije prijatno što su Vam ramena, vrat i ključna kost previše vidljivi onda uz haljinu bez ramena nosite puštenu kosu koja se prirodno u talasima spušta niz ramena i na taj način ih vizuelno prikriva. Još jedan način da se u haljini bez bratela osećate kao princeza jeste da nosite polupodignutu kosu. Gornji deo kose sklonite sa lica pozadi i pričvrstite šnalama, a donji deo slobodno pustite da pada niz ramena. Ako zaista želite da dekolte  bude u centru pažnje onda vežite visoki konjski rep na vrh glave, a gumicu obavijte pramenom kose da biste je prikrili.

frizure za Haljine sa spuštenim ramenima
2.    Haljine na jedno rame
Koju frizuru da izaberete uz haljinu kod koje je jedno rame prikriveno, a drugo otkriveno? Možete se opredeliti za labavu pletenicu sa strane. Pletenica je na strani pokrivenog ramena i na taj način ne remeti siluetu koja  kod ove haljine posebno dolazi do izražaja. Da biste postigli glamurozan izgled od šiški napravite retro talase takođe na strani pokrivenog ramena. Ostatak kose podignite i pričvrstite. Uz haljinu na jedno rame možete nositi i puštenu kosu, ali je poželjno kosu prebaciti iza ramena.

frizure za Haljine na jedno rame
3.    Haljine sa bratelama
Uz haljinu sa bratelama i dubokim V-izrezom lepo stoji kratka, slojevita bob frizura, visoko podignuti i zalizani konjski rep kao i podignuta kosa u punđu sa naglašenim volumenom u predelu slepoočnica i čela.
frizure za Haljine sa bratelama
4.    Haljine bez bratela
Da biste izgledali romantično i nežno možete uz haljinu bez bratela nositi labavu nisku punđu. Takođe uz ovakve haljine lepo stoje i klasične punđe, ali dekorisane trakom ili rajfom. Tako ćete postići sladak mladalački izgled. I na kraju da biste istakli lice i profil uz haljinu bez bratela vežite konjski rep sa naglašenim volumenom ( cheerleader konjski rep).

frizure za Haljine bez bratela
5.    Haljine sa četvrtastim dekolteom
Uz ove haljine možete nositi puštenu kosu koja je sa jedne strane prebačena preko ramena tako da u prvi plan izbijaju blagi talasi, a sa druge strane je oterana iza ramena. Takođe uz haljine sa četvrtastim dekolteom lepo stoje i niske i uredne punđe, kao i puštena kosa sa jednim pramenom koji se blago izdvojio ispred uveta i na taj način dodatno naglasio eleganciju haljine.

Frizure za Haljine sa četvrtastim dekolteom
6.    Haljine sa providnim dekolteom
Uz haljine sa providnim dekolteom se preporučuju visoko podignuti i zalizani konjski rep koji odvlači kosu sa obraza kao i crveni karmin. Takođe lepo stoje i kratke talasaste frizure kao i puštena ravna kosa.

frizure za Haljine sa providnim dekolteom
7.    Haljine sa polukružnim dekolteom
Ako želite da sa Vašom svečanom haljinom koja ima polukružni dekolte postignete glamurozan izgled vežite labavu punđu na sredini glave. Ako želite da se zadržite isključivo na ženstvenom izgledu onda pustite kosu, ali tako da nežne kovrdže padaju iza ramena ili samo prebacite kosu pozadi i dozvolite nestašnim pramenovima da tu i tamo dodiruju dekolte.

frizure za Haljine sa polukružnim dekolteom

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име