Ovog leta u trendu je romantična i predivna boja breskve. Haljine u ovoj blagoj i nežnoj boji možete nositi preko dana na kafu, ali i uveče na neku žurku. Izbor cipela zavisi od vrste i dizajna haljine. Pogledajte sledeće primere.

Bež boja cipela

Bež boja je veoma popularna poslednjih godina tako da postoji veliki broj interesantnih cipela i sandala  sa nijansama ove boje. Idealno se uklapa sa haljinom boje breskve. Ravne bež sandale ili baletanke možete nositi uz dužu haljinu, a sandale sa visokim potpeticama dobro stoje uz kraću breskva haljinu.
Bež boja cipela

Metalik cipele

Ukoliko želite da izgledate elegantno sa malom dozom glamura uz ovakvu haljinu izaberite metalik cipele. Boja zlata, srebra ili bakra se slaže sa bojom breskve. Možete staviti neku interesantnu ogrlicu i sjaj za usne i  upotpunićete svoj outfit.
 Metalik cipele

 

Crne cipele

Ukoliko želite da idete na sigurno crna boja je uvek dobar izbor jer se slaže sa svim bojama. Ako Vam ten, boja očiju i kose to dozvoljava uz ovu haljinu možete obući i teget cipele. Za jednostavniji izgled izaberite baletanke ili klasične pump cipele, a za rokerski outfit crne čizmice.
Crne cipele

 

Cipele jarkih boja

Uz ovu breskva haljinu možete kombinovati baletanke u istoj boji ili baletanke u boji jagode. Takođe možete obući tirkizno zelene sandale ili pumps cipele. Sa ovakvom igrom boja delovaćete zabavno i puno života.
Cipele jarkih boja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име