Prošle su  skoro dve decenije odkad se Viktorija pojavila u grupi Spice Girls. Preko noći se sa ostalim članicama grupe vinula u zvezde i  proslavila kao pevačica i igračica. Međutim za razliku od ostalih devojaka iz grupe Viktorija je aktuelna i danas kao modni kreator i stilista.

Njena linija odeće je omiljena među poznatim ličnostima kao što su Bijonse, Dženifer Lopez, Tom Kruz, Kejti Holms…
Viktorija Bekam je udata za engleskog fudbalera Dejvida Bekama. Veću slavu je stekla kao modni kreator nego kao pevačica i smatra se međunarodnom ikonom stila. Pogledajte kojih šest tačaka određuje njen stil.

1.    Ne pratite modu, neka moda prati Vas
Viktorija Bekam je trend-seter. Ona ne prati modu, već je stvara. Svaka žena treba da ustanovi šta joj najlepše stoji , zatim da od modernih detalja izabere ono što joj se dopada i da to uklopi  u svoj individualni stil. Ne plašite se da eksperimentišete sa novim izgledom jer čak i najmanja promena može imati pozitivan efekat.
01

2.    Obnavljajte  garderobu
Viktorija je od svog pojavljivanja u grupi Spice Girls do danas promenila mnogo stilova jer i moda se menja kao i vreme. U početku je njen stil bio hrabar i beskompromisan. Nosila je crnu usku kožnu odeću. Kasnije je počela da se oblači ženstvenije u elegantnim farmerkama i blejzerima. Danas nosi olovka suknje, haljine  i ostale komade odeće smelijih boja koje sama dizajnira. Verovatno će vremenom nametnuti još neki stil oblačenja.
Obnovite garderobu

  1. Menjajte frizuru

U početku je Viktorija nosila elegantnu i pravu bob frizuru koju je postepeno skraćivala u asimetričnu bob frizuru. Nakon nekoliko godina eksperimentisanja sa kratkom kosom prelazi na dužu i koristi različite nijanse brinete pa čak i plavu boju kose. Menjajte frizure i boje kose jer  svaka nova frizura Vam daje i drugačiji izgled.

Menjajte frizuru

 

4.    Cipele uskladite sa odećom
Da li ste videli nekad Viktoriju Bekam bez visokih potpetica? One je izdužuju i daju joj uz garderobu potpun izgled. To ne znači da svaka žena mora da nosi cipele sa visokom potpeticom.Treba birati cipele koje odgovaraju garderobi, ali i koje će telo prikazati u najboljem svetlu.
Cipele uskladite sa odećom

5.    Trudite se da uvek izgledajte najbolje
Bilo na crvenom tepihu ili u kupovinu gde god da ide Viktorija izgleda besprekorno od kose do obuće. Možda je to zbog prirode posla jer je uvek prate paparaci koji posle pune novine njenim fotografijama.
Trudite se da uvek izgledajte najbolje

6.    Uvek sijajte
Viktorija je tokom godina radikalno menjala svoje modne stilove, ali je njen ten uvek isti. Ne previše taman ni svetao već prirodno sjajan. To se postiže stalnom negom kože i pravilnom i zdravom ishranom.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име