Žute haljine su veoma popularne ovog leta. Odgovaraju vrelim letnjim danima jer ne privlače sunce. Takođe, savršeno pristaju devojkama koje su već potamnele i žele da istaknu svoju boju. Međutim, veoma je hrabar modni izazov nositi žutu haljinu jer je nije lako uklopiti sa ostalom garderobom.
Žutu haljinu uvek možete kombinovati sa crnim cipelama, ali pokušajte da eksperimentišete sa različitim printovima kao i sa blokadom boja. Zato Vam predlažemo da pogledate koje sve cipele se slažu sa žutom haljinom.

  1. Crne cipele
    S’ obzirom da crna i žuta boja zajedno veoma lepo izgledaju ova kombinacija crnih cipela i žute haljine je uvek siguran izbor. U zavisnosti od vrste haljine možete obući crne baletanke, ravne sandale ili visoke potpetice. Ovaj izbor je za one ne tako smele dame koje uvek idu na sigurno.

Crne cipele uz zutu haljinu

  1. Cipele sa printom
    Možda Vam ovo ne zvuči kao dobra opcija. Međutim, neki printovi kao što je print leoparda odlično se slaže sa žutom bojom. Ali ipak budite oprezni prilikom kombinovanja sa drugim printovima.

Cipele sa printom uz zutu haljinu

3. Blokada boja
Ako volite da eksperimentišete i želite da budete u trendu onda probajte da uklopite žutu haljinu sa cipelama ludih letnjih boja kao što su ljubičasta, plava, roze. Ostali modni detalji bi trebalo da budu neutralnih boja.

 Blokada boja - zuta haljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име