Čizme su sastavni i neizbežni deo zimskog i jesenjeg outfita. A da li ste znali da postoje čizme koje svima lepo stoje? Koje možete savršeno uklopiti uz različite stajlinge. Radi se o modernim i lepim čizmama koje su modni stilisti razvrstali u pet grupa. Pogledajte o kojim je čizmama reč.
1.    Rokerske čizme
Radi se o jednostavnijim i klasičnijim bajkerskim čizmama koje izgledaju veoma elegantno kako uz pantalone tako i uz suknje. Takođe ih možete nositi pored kožnih jakni uz zimske jakne i kapute. Postavljene su pa su samim tim prikladne za hladne zimske dane.

Rokerske čizme
2.    Damske čizme
Kožne čizmice do članka veoma lepog, elegantnog i damskog izgleda. Imaju deblju štiklu i kaiš pozadi. Možete ih nositi uz sve. U isto vreme su i udobne i moderne.

Damske čizme
3.    Klasične čizme
Svaki ljubitelj mode bi trebalo da ima jedne ovakve klasične i u isto vreme moderne čizme. Radi se o ravnim čizmama iznad kolena koje lepo možete da kombinujete uz raznovrsnu zimsku garderobu.

Klasične čizme
4.    Downtown
Vintage kaubojke od meke antilopske kože. Nisu baš prikladne za hodanje po snegu, ali su udobne i idealne za putovanja. Sadrže izazovnu kraću štiklu i simpatične kaiševe.

Downtown
5.    Uptown
Ovo su idealne čizme za dame koje vole platforme. Radi se o takođe vintage kožnim čizmama sa interesantnim šarama kao dodatkom. Možete ih nositi uz najdelikatnije haljine.

Uptown

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име