Bliži se proleće koje je po mnogima najdraže godišnje doba jer dolazi posle hladne zime. Zato je potrebno da na vreme razmislite o svojim prolećnim odevnim kombinacijama. Modni stručnjaci savetuju da možete jesenje trendove da iskombinujete ovog proleća. Pogledajte koju jesenju garderobu možete da nosite ovog proleća.

1.    Pantalone sa širokim nogavicama

Pantalone sa širokim nogavicama
Pantalone sa širokim nogavicama su bile jedan od najvećih jesenjih modnih trendova. Međutim one će biti u trendu i  u proleće 2014. Zato ako imate par ovih pantalona slobodno ih prošetajte s prvim danima proleća.

2.    Karirana košulja

Karirana košulja
Karirana garderoba je u 2013 dominirala na modnoj sceni. Ako imate karirane košulje, suknje, pantalone pa čak i kupaće kostime nosite ih slobodno jer će biti u trendu u 2014 godini.

3.    Košulje sa dugmićima

Košulje sa dugmićima
Košulje sa dugmićima su bile u trendu 2013 godine, ali će se ponovo nositi i ove godine. Suknje, košulje, jakne i ostali komadi odeće koji se zakopčavaju dugmićima biće i trendu ovog proleća.

4.    Animal print

 Animal print
Svi komadi odeće sa životinjskim printom su bili hit u 2013 godini i ponovo će biti u trendu i u 2014 godini.

5.    Zelena boja

 Zelena boja
Zelena boja je bila neverovatno popularna 2013 godine i sigurno će se nositi i u 2014 godini. Naročito će biti u trendu smaragdno zelena, maslinasto zelena i pastelno zelena. Zelenu boju možete uklapati uz svaku odevnu kombinaciju.

6.    Jakne bez kragne

Jakne bez kragne
U 2014 godini će biti u trendu sve bez kragne kao što su jakne, košulje, blejzeri i ostali komadi odeće.

7.    Kraće jakne

Kraće jakne
Prošle godine su se nosile jakne različitih dužina i stilova. Ove godine će se uglavnom nositi kraće jakne koje se mogu naći u velikom izboru za proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име