Sa dolaskom hladnijih dana vreme je da ostavite odeću sa svetlim i razigranim cvetnim printovima i da pređete na topliju garderobu u printovima koji odgovaraju hladnim, kišovitim i vetrovitim jesenjim i zimskim danima. Da biste se lakše odlučili  predlažemo Vam da pogledate koji su printovi u trendu ove sezone.
1.    Print leptira
Iako leptiri nisu aktivni tokom hladnijih jesenjih i zimskih dana to ne sprečava modne kuće kao što su Valentino i Gucci da prikažu odeću sa ovim printom. Nose se jakne, bluze, pantalone i suknje sa velikim ili malim printovima leptira.

2.    Cvetni motivi na crnoj osnovi
I tokom hladnijih dana treba nositi cvetni print, ali na nekoj tamnoj osnovi kao što je na primer crna ili teget. Cvetni print će sigurno osvežiti Vaš celokupni zimski outfit.

3.    Geometrijski print
Ovo je pravi zimski print koji postoji u različitim varijantama i bojama. Naša preporuka je da nosite komplete ili duže kapute sa geometrijskim printom.

4.    Pepito
Pepito se ponovo vraća u modu. Ove sezone se nose pepito kompleti kao i pepito kaputi.

5.    Leopard print
Jedan od najzastupljenijih i najpopularnijih životinjskih printova je leopard print. Nose se kaputi, cipele, suknje, tašne, marame sa leopard printom. Ovaj print uvek deluje moćno i glamurozno.

6.    Printovi sa crtanim junacima
Ovo je relativno novi trend koji nije namenjen deci već naprotiv hrabrim, originalnim i maštovitim damama koje vole da se igraju. Sunđer Bob i Spajdermen se najpopularnijih od svih crtanih likova koji se mogu naći na haljinama, majicama, torbama i džemperima.

7.    Karirano
Karirano predstavlja vanvremensku štampu koja će uvek biti u trendu. Pored kariranih kaputa i pantalona ove sezone su veoma popularne karirane košulje. Za više informacija pogledajte naš članak „ Na koje sve načine možete nositi karirane košulje“.

8.    Haotični printovi
Ovo je takozvani rejv print. Podrazumeva raznovrsne, haotične oblike i boje koji mogu biti na različite načine kombinovani. Za ovu sezonu se preporučuju crno bele kombinacije, zatim suptilniji oblici u neutralnim bojama kao što su bež, braon i siva.

9.    Mrežasti print
Mrežasti ili print sa prugama je bio veliki trend prošle sezone, ali se nosi i ove sezone. Najzastupljeniji su kompleti, džemperi i kaputi sa ovim printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име