Kada neko razotkrije svoj intimni život pred kamerama milionima ljudi, pored slave, najverovatniji motiv je – novac. Ipak, da li je tako kod porodice Kardašijan? Koliko su zaista bogati Kardašijani?

Porodica Kardašijan je oduvek bila imućna. Biološki otac Kim, Kloe i Kimberli Kardašijan, Robert Kardašijan je bio vrlo poznat advokat koji se specijalizovao za odbranu velikih kriminalaca a majka, Kris Kardašijan je vrlo uspešna poslovna žena. Nakon Robertove smrti Kris se preudala za dobitnika zlatne medalje za dekatlon Brusa Dženera 1976 godine.Oni zajedno imaju kćer Kendal Džener. Oktobra 2007 godine sa početkom prikazivanja rijalitija Druženje sa Kardašijanima počelo je i njihovo medijsko eksponiranje. Po epizodi Kim Kardašijan dobija oko 40.000 dolara a ostale dve sestre oko 20.000 dolara. Procenjuje se da je do sada Kim inkasirala samo od rijalitija oko 3.5 miliona dolara. Ovoliki novac ih je lansirao u elitno društvo. Što se tiče ostale dve članice klana Kardašijan, njihova zarada od rijalitija se procenjuje na oko 1.7 milona dolara.
Naravno, postoje i drugi izvori prihoda osim rijalitija poput reklama i samog honorara za prosto pojavljivanje, prodaje DVD-ija kao i kozmetičkih preparata. Sve to porodicu Kardašijan stavlja u red vrlo uspešnih i finansijski moćnih porodica. Procenjuje se da je ukupna vrednost koju ima Km Kardašijan oko 35 miliona dolara a ostale dve sestre oko 20 milina dolara. Znači, ukupno oko 75 milona dolara.

Koliko je to zaista novca?

Na internetu postoji odprilike ovakva računica. Ako bi Kim poželela da odputuje od Los Anđelesa do Nju Jorka to za nju ne bi bio veliki problem. Za novac koji ima Kim bi mogla da kupi benzina dovoljno da napuni 8800 tankera i da 1117923 puta pređe razdaljinu od Los Anđelesa do Nju Jorka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име