Skoro svaka dama u svom garderobu ima barem jedan komad odeće ili modni detalj sa animal printom. Međutim, mnoge ga nikad nisu nosile jer ne znaju kako da ga na najbolji način uklope sa ostalom garderobom. Animal print sam po sebi izgleda šik i seksi tako da mu ne trebaju nikakvi dodaci. Takođe postoje i određena pravila koja nam mogu pomoći da uklopimo životinjski print sa drugim bojama i materijalima. Pogledajte koja su to pravila.
1. Animal print i teksas
Animal print se odlično slaže sa teksasom. Zato ako želite da ublažite životinjski print i da mu date sportsku i kežual notu onda ga kombinujte sa teksas jaknama, košuljama ili farmerkama. Na ovaj način ćete dobiti idealan i ženstven dnevni outfit.

 1. Animal print i koža
  Životinjski print se isto tako lepo slaže i sa kožom. Ukoliko kombinujete ovu štampu sa kožnim suknjama, pantalonama i kraćim jaknama dobićete žestok i seksi većernji outfit.
 1. Animal print i pleteno
  Mnoge dame misle da su pletene stvari udobne i tople, ali da nisu seksi. Međutim, ukoliko ih kombinujete sa animal printom dobićete seksi i flertujući dnevni outfit koji možete nositi kako tokom neformalnih šetnji tako i na posao.
 1. Animal print i crvena
  Životinjski print je najčešće sastavljen od neutralnih boja i zato ga možete mešati sa drugim svetlim pop bojama. Ipak od svih boja najbolje se slaže sa crvenom. Ukoliko ga kombinujete sa crvenom dobićete seksi i moćnu kombinaciju.
 1. Detalji sa animal printom
  Ako niste dovoljno sigurni i smeli da ponesete odeću sa animal printom, onda izaberite cipele, čizme, kaiševe, torbe ili marame sa ovom štampom. I ovi animal modni detalji će osvežiti i ulepšati Vaš celokupni izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име