Dobro došli u sezonu Winter Wonderland Weddings – kada su sniženja abnormalna, haljine duge, bogate raskošne boje, ukrasi svetlucavi a ljudi obuzeti željom da budu zapaženi bez obzira što i sami shvataju da su mogli da stave na sebe bar još jedan sloj toplije garderobe.
Mlada odlučuje – to je pravilo! Uvek je bilo i biće. Makar ona izrazila želju da TAJ dan bude u sred najhladnije zime.  Iako mnogi izbegavaju ovo godišnje doba za izgovaranje sudbonosnog DA, romantiku zimskog venčanja ne može zameniti ništa. Bajkovitost ovih trenutaka je neprevaziđena. I sami se možete uveriti u raznolikost mogućnosti koje vam pruža zimska idila ukoliko bar na trenutak zaboravite niske temperature, medveda i njegov zimski san.
Prvi svadbeni ples dok pucketa vatra iz kamina ili snežne pahulje prekrivaju prozore, dok je spoljašnjost odenuta u snežno belu boju koja ne može a da ne podseti na venčanicu. Kao da je cela priroda odlučila da proslavi vaše venčanje! Osim toga, unutrašnja dekoracija takođe može dobiti notu iz crtanog filma, ukrasima koji će direktno asocirati na zimu i njenu belinu, doprinoseći eleganciji celog događaja. Zagrejte malo crnog vina, dodajte mu prstohvat cimeta, sednite ispred kamina i pogledajte neke ideje koje smo mi izdvojili za vas.

Zimsko venčanje je pravi izazov , kako za mladu tako i za mladoženju : obući nešto što će u isti mah biti i lepo ali i toplo. Imamo tu sreću da se mali broj nevesta odlučuje za ceremoniju u snegu, ali zimsko venčanje je uvek drhtava i smrznuta stvar ako se za to niste dobro pripremili. Priprema je ključ! Fleksibilnost je kritična.
Venčanje nam daje milijarde pozitivnih emocija i divne uspomene. Ponekad želite da prelistate albume sa sopstvenog i ponovo uronite u sjajnu atmosferu kojoj su doprinele vaša velika sreća i neobuzdana radost koju ste delili sa partnerom i zvanicama.
Ukoliko pak imate u planu , da zaplovite u bračne vode u narednih par meseci, možete pogledati kako su pojedini parovi čarolije zimskih igara ovekovečili i pretvorili u materijal koji se , slobodno mogu napisati, može pretvoriti u razglednice.

Prethodni tekstKombinacije sa Animal Printom
Sledeći tekstKoji su trendovi 80-tih i 90-tih ponovo popularni
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име