Da bi Vaše telo na plaži delovalo seksi i sijalo u punom sjaju potrebni su Vam moderni kupaći kostimi za leto 2013 godine.  Ovog leta nose se različiti modeli kupaćih kostima. Jednodelni, dvodelni, sa metalnim dodacima, resicama, različitih printova i boja. Prisutni su  klasični sportski modeli, ali i  svetski glamurozni. Samo  odabirom adekvatnog modela možete istaći svoje telo, ali i pokazati kreativnost i originalnost. Pogledajte koji su kupaći kostimi za leto 2013 u trendu.

 

Jednodelni kupaći kostim sa prorezima

Ovaj kostim može biti u beloj ili nekoj drugoj boji. Ima duboki V- izraz  koji je veoma popularan i kod haljina i po dva proreza sa svake strane. Savršen je za dame sa idealnom figurom koje su sigurne u sebe i uvek spremne za dobar provod.

Jednodelni kupaći kostim sa prorezima

 

 Retro kupaći kostimi za leto 2013

Kod ovog kupaćeg kostima gornji deo je u retro fazonu koji je u trendu ove godine u svim modnim segmentima. Sa metalnim rajfešlusom grudi se fiksiraju da stoje uspravno i deluju veće, a kolorit je interesantan i dopadljiv. Sa ovakvim kupaćim kostimom sigurno ćete biti zapaženi.

Retro kupaći kostim

 

  Atletski kupaći kostim za leto 2013

Jednodelni kupaći kostim  prati liniju tela i idealan je za dame sa atletskom građom. U njemu se osećate opušteno tokom svake aktivnosti u vodi.
Atletski kupaći kostim

 

Dvodelni kupaći kostim

Gornji deo je u obliku manjeg trougla – string bikini , a donji deo je sa trakicama za vezivanje. Najčešće je u svetlim cvetnim dezenima, ali se može osvežiti i drugim nijansama.

Dvodelni kupaći kostim

 

  Jednorameni monokini

Ovo je sofisticirani model kupaćeg kostima koji ima dosta sličnosti sa jednodelnim kupaćim kostimom sa prorezima. Razlika je to što je pokriveniji i ima šik bratelu samo preko jednog ramena. Upadljiv je i deluje zavodnički.
Jednorameni monokini

 

Kupaći kostim sa resama

Ovaj kupaći kostim ima klasičan donji deo, ali zato vrlo interesantan gornji deo sa resicama koje mogu da dopiru do pupka. Odiše egzotikom i čini Vas poletnom i razigranom.
Kupaći kostim sa resama

 

  Superioran kupaći kostim

Kod ovog kupaćeg kostima bikini deluje super seksi , ali i sportski. Može biti u zlatnoj , plavoj, crvenoj, ljubičastoj ili nekoj drugoj moćnoj boji. U ovo kostimu delujete kao da ćete nasamariti sve i na kraju izaći kao pobednik.
Superioran kupaći kostim

 

Heklani kupaći kostim za leto 2013

Heklani kostimi su veliki trend ovog leta. Sa njima ćete izgledati interesantno, ali i ženstveno.
Heklani kupaći kostim

 

  Jednodelni sa podešavanjem

U zavisnosti od podešavanja gornjeg dela ovim kupaćim kostimom može dosta toga da se pokaže ili sakrije. Sa njim delujete sportski, ali i seksi.
 Jednodelni sa podešavanjem

 

  Čipkasti kupaći kostim

Čipka je veoma moderan detalj ove godine. Sa njom ovaj kupaći kostim deluje poletno i razigrano.
Čipkasti kupaći kostim za leto 2013

 

  Metalik kupaći kostim

Delovaćete veoma dragoceno na plaži u kupaćim kostimima boje bakra, srebra i zlata koji Vam daju blagu dozu glamura.
 Metalik kupaći kostim za leto 2013

 

Leopard kupaći kostim za leto 2013

Ovo je dvodelni kupaći kostim sa nešto krupnijim printom leoparda.Gornji deo se vezuje što je sada u modi, a donji deo je nešto dublji pa je pomalo u retro stilu. Sa njim delujete moćno i zavodnički kao prava mačka.leopard print kupaci kostim za leto 2013

 

Mix kupaći kostim

Ovaj kupaći kostim karakterišu različite boje, nitne kao dodaci i trakice za podešavanje. To je neki retro-hipik stil. Nije previše nametljiv i čini Vas nežnom i opuštenom na plaži.
 Mix kupaći kostim za leto 2013

 

Crni kupaći kostim

U ovom kupaćem kostimu i skromna žena deluje smelo i skupo kao fatalna žena.
Crni kupaći kostim za leto 2013

 

Beli kupaći kostim za leto 2013

Ovakav kupaći kostim su svojevremeno nosile Merilin Monro i Ursula Andres. Ovaj retro stil je ponovo u trendu i sa njim delujete nevino  i očaravajuće.
 Beli kupaći kostim za leto 2013

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име