Svetlana Ceca Ražnjatović će održati veliki solistički koncert na Vidovdan 28 juna na Ušću. Koncert simbolično nosi naziv Ušće 2 jer je pre sedam godina na ovom istom mestu Ceca okupila 150000 obožavalaca.
Ovaj spektakl se sprema još od marta meseca jer  sadrži specijalne animacije koje su veoma komplikovane i treba vremena da bi se usavršile. Bina će biti u obliku Sunca, razglas 1000000 vati jačine. Cecu će pored benda na sceni pratiti još 40 muzičara. Sve ovo nadgleda Aleksandar Milić Mili koji radi kompletnu produkciju koncerta.
Od 17.06.2013 ( Cecinog rođendana) u prodaji je njen novi album Poziv. Po svemu sudeći ovaj album  će verovatno  biti najprodavaniji album ove godine. Snimila je spot za pesmu “ Da raskinem sa njom“  koja polako postaje veliki hit.
Dolazak na koncert su najavili grci koji organizovano dolaze iz Soluna. Ceca je popularna u Grčkoj. Njene nove pesme uveliko se slušaju po grčkim lokalnim kafeima , barovima i naravno plažama.
Koncert počinje u 21 čas i svi su pozvani da zajedno sa Cecom proslave njen 40-ti rođendan na Ušću. Da uživaju u njenom raskošnom glasu i velikim hitovima.

Ostaje da vidimo kako će sve proći i kada se slegnu utisci uporedimo performans ali i broj posetilaca sa propalim koncertom njenog velikog rivala Jelene Karleuše.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име