Leto se približava i pravo je vreme da krenemo u nabavku novog kupaćeg kostima. Zato Vam predlažemo da pogledate koji su kupaći kostimi u trendu ove godine.

1.    Retro kupaći kostimi
Ove godine u trendu su seksi retro kupaći kostimi sa visoko strukiranim donjim delom i gornjim delom koji izgleda kao grudnjak. Ovi kupaći su poznati kao pin up kupaći kostimi i nosili su se šezdesetih godina prošlog veka. Naglašavaju ženske obline i pristaju damama sa kovrdžavom kosom.


2.    Providni kupaći kostimi
Providni kupaći kostimi su za one dame koje ne žele mnogo da izgore na suncu, a opet bi da pokažu svoje lepo telo. Ovi seksi kupaći kostimi su najčešće jednodelni i predstavljaju jedan od većih trendova ove godine.


3.    Cutout kupaći kostimi
Kupaći kostimi sa izrezima su u modi već nekoliko sezona. Izgledaju graciozno i moderno, a na sebi mogu da imaju i interesantne egzotične detalje. Takođe postoje u različitim oblicima i bojama tako da svaka dama može da pronađe onaj koji joj najbolje pristaje.


4.    Kupaći sa dubokim gornjim delom
Ovaj model kupaćih kostima se može posmatrati kao obrnuti pin up kostim. To znači da je gornji deo dubok ili ima rese i druge detalje, a donji deo je plitak. Grudnjak je kao crop top i izuzetno je udoban i ženstven.


5.    Kupaći kostimi svetlih boja
Kada kupujete kupaći imajte na umu da se ove godine nose svetle i upadljive boje. To se odnosi i na jednodelne i na dvodelne kupaće kostime. Najpopularnije boje su narandžasta, pastelno rose i plava.

6.    Kupaći kostimi sa resama
Rese su u trendu ove sezone. Prisutne su kako na garderobi tako i na modnim detaljima. Što se tiće kupaćih kostima najviše se nose kupaći sa resama na grudnjaku. Međutim, izbor je samo Vaš.


7.    Različite kombinacije
Svoju originalnost i kreativnost možete da pokažete i kroz kombinacije i mešanja kupaćih kostima različitih stilova. Uzmite gornji deo od jednog, a donji od drugog kompleta i napravite svoj sopstveni stil.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име