Trudnoća tokom leta može biti uslovno rečeno lakša. Ali zbog velikih vrućina trudnicama je potrebna komotnija i ležernija odeća. Pogledajte neke od interesantnih odevnih kombinacija za trudnice.

1.    Maksi haljine i suknje
Maksi haljine i suknje predstavljaju savršenu odeću za buduće mame. Izgledaju ženstveno i udobnije su od nekih drugih komada odeće. Možete ih pomeriti oko nogu par puta  i tako se razhladiti.
Maksi haljine i suknje
2.    Sandale sa platformom
Od šestog meseca trudnoće mnoge žene imaju problema sa otečenim nogama. Zato teško mogu da nađu komotne cipele. Međutim, leti to nije tako veliki problem. Postoje papuče i sandale različitih stilova koje ne stežu i idealne su za otečene noge.
 Sandale sa platformom
3.    Kombinacija majice na bratele i dukserice
Veoma atraktivno izgleda kombinacija majice na bratele, farmerica i dukserice. Ovu modernu kombinaciju trudnice mogu da nose tokom hladnijih letnjih večeri.
Kombinacija majice na bratele i dukserice
4.    Miks sa teksas prslukom
Letnja odeća je jednostavnija od zimske. Možete miksovati različite komade odeće. Maksi haljinu na bratele sa teksas prslukom, bluzicu i suknju sa teksas prslukom i tako dalje. Uz teksas možete nositi odeću raznovrsnih boja. Predlažemo da izaberete odeću pastelnih boja za ovo leto.
Miks sa teksas prslukom
5.    Farmerice za trudnice
Ako ste u drugom stanju obavezno kupite farmerice za trudnice. One su veoma zahvalne jer se lepo uklapaju sa raznovrsnim letnjim komadima odeće. Na primer sa dužom majicom ili tunikom kratkih rukava i nekim interesantnim kaišem kao modnim detaljem.

Farmerice za trudnice

6.    Modni detalji
Buduće mame najlepše izgledaju u belim letnjim haljinama. Predlažemo retro haljinu sa čipkanim detaljima, ali i nakit kao što su ogrlice i trake za kosu u svetlim bojama i kaiš u istoj boji kao i nakit.
 Modni detalji
7.    Kratka haljina
Predlažemo trudnicama da leti kupuju jeftiniju garderobu jer tako mogu nabaviti više raznovrsnih komada odeće. Lepu letnju kombinaciju čini kratka haljina sa cvetnim dezenom, šešir, štrikani tanki prsluk, kaiš, torba u istoj boji kao i kaiš i papuče.
Kratka haljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име