Plavuše su oduvek bile u centru pažnje, ali koje nijanse plave  boje kose su najmodernije? Predstavljamo Vam pet najtoplijih blonde boja kose za leto 2014 godine.

1.    Seksi srebrnasto plava boja kose
Ove godine u trendu su futuristički stilovi odevanja koji podrazumevaju šljašteće srebrne haljine i modne detalje. Međutim, ovaj trend pored mode sve više prodire i u domen lepote. Zato su sve prisutnije srebrne nijanse boje kose. Predivna svetlo plava boja kose sa primesama srebra je jedan od najboljih trendova 2014 godine. Ako ste dovoljno smeli, onda probajte?
Seksi srebrnasto plava boja kose
2.    Savršena platinasto plava boja kose
Frizeri za ovu godinu damama savetuju da se opredele za svetlije nijanse plave boje kose. Zato, ne plašite se da koristite izbeljivač kako biste dobili ovu prelepu platinasto plavu boju kose. Zamislite kako će ona lepo pristajati Vašim omiljenim pastelnim komadima letnje garderobe.
Savršena platinasto plava boja kose
3.    Bronde boja kose
Bronde boja kose predstavlja savršen i elegantan spoj svetlo braon i tamno plave boje kose. Ovo je graciozna, prelepa boja i definitivno jedna od nijansi plave boje koje bi sve dame barem jednom u životu trebalo da probaju.
Bronde boja kose
4.    Sunčano plava boja kose
Sunčano plava boja kose takođe pripada svetlo plavim bojama kose. Ova boja se slaže sa bojom peska, plaže i morskim plavetnilom. Sa ovom bojom ćete sigurno privlačiti pažnju suprotnog pola.
Sunčano plava boja kose
5.    Ombre plava boja kose
Ombre boje kose su u trendu već nekoliko sezona. Najčešće ombre plava boja kose podrazumeva tamniji koren kose i svetlije pramenove. Međutim, ako ste dovoljno smeli onda možete probati i ombre kosu sa platinastim korenom i svetlo roze pramenovima. Možete mešati različite nijanse plave boje do pola svetlije od pola tamnije. Izbor je samo Vaš!
Ombre plava boja kose

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име