Kod kupaćih kostima kao i kod ostalih komada odeće izdvojili  su se određeni stilovi koji će sigurno dominirati na plaži ili pored bazena ovog leta. Nosiće se podjednako i dvodelni i jednodelni kupaći  zanimljivih printova i sa dodacima koji su u modi ove sezone. Pogledajte deset vrućih trendova kupaćih kostima za leto 2015 godine.
1.    Kupaći u boho stilu
Boho ili boemski stil je bio popularan tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Međutim, ove sezone se vraća na velika vrata u svim modnim segmentima pa i u domenu kupaćih kostima. Boho kupaći karakterišu rese, čipka i printovi bogati bojama i oblicima.


2.    Monohromatski stil
Dizajneri smatraju da nije lako napraviti elegantne kupaće kostime. Ali ove sezone je problem rešen uz pomoć crno belih dezena i monohromatskog stila.


3.    Kupaći kostimi sa karnerima
Kupaći sa karnerima su bili aktuelni prošle sezone, ali će se nositi I ovog leta. Karneri su odličan način da sakrijete ili naglasite svoje atribute. Zbog svoje vrckavosti izgledaju romantično I zanimljivo.


4.    Seksi cutout kupaći
Pored cutout haljina ove sezone nosiće se I kupaći kostimi sa seksi prorezima. Postoje različite varijante ovih kostima tako da svaka dama može da pronađe onaj koji joj najviše odgovara.


5.    Kupaći sa motivima džungle
Trend divljine će biti prisutan ovog leta na moru I pored plaže. Nosiće se kupaći kostimi sa dezenima tigra, leoparda, zebre.


6.    Raspareni kupaći kostimi
Raspareni kupaći su bili veliki hit prošlog leta, ali će se nositi I ove sezone. Zato se slobodno zabavite I kombinujte različite kupaće kostime.


7.    Kupaći sa trakama
Postoji mišljenje da su trake I vezivanje postali trend ove sezone zahvaljujući filmu Pedeset nijansi sive. Nose se cipele , sandale, haljine, bluze pa I kupaći kostimi sa zanimljivim trakama.


8.    Kupaći sa crop topom
Ako Vam bude hladno na plaži ne brinite tu je crop top. Crop top je u trendu već nekoliko sezona tako da je postao I sastavni deo kupaćih kostima.


9.    Kupaći sa rajsferšlusom
Ovi kupaći su takođe vrući trend za 2015 godinu. U njima ćete se uvek osećati udobno I sigurno.


10.    Kupaći sa porukama
Kupaći sa slovima, porukama, zanimljivim dezenima su takođe vrući trend za 2015 godinu. Sa njima ćete sigurno privlačiti pažnju na plaži tokom sunčanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име