Grudi predstavljaju jedan od najvećih ženskih atributa. Međutim, ako imate male grudi, a želite da ih istaknete ne morate odmah da idete pod nož. Postoje određeni modni trikovi koji Vam mogu pomoći da odabirom prave odeće grudi učinite vizuelno većim, a celu telo lepšim i privlačnijim. Pogledajte o kojim je trikovima reč.
1.    Bluze sa visokim okovratnikom
Kada kupujete bluze ili haljine birajte one koje imaju visoki okovratnik. Na taj način ćete istaći lice. Takođe telo će Vam izgledati vitkije,  a grudi vizuelno veće.

 haljina sa visokim okovratnikom
2.    Duboki V – izrez
Dolaze u obzir i haljine i bluze sa dubokim V – izrezom. Male grudi Vam sigurno neće ispasti i zato se ne bojite da nosite odeću sa dubokim dekolteom. Možete je nositi i bez grudnjaka.

 haljina sa dubokim V-izrezom
3.    Istaknite ruke
Još jedan trik za vizuelno veće grudi podrazumeva da nosite bluzu bez rukava i sa višim okovratnikom. Na taj način ćete skrenuti pažnju sa grudi na ruke.

 bluza bez rukava
4.    Istaknite leđa
Devojke sa malim grudima i ne moraju uvek da nose grudnjak. Njima se preporučuje da istaknu u prvi plan svoja lepa leđa odabirom haljina sa golim leđima. Haljine mogu imati po dve trakice koje će ići duž leža ili se vezivati oko vrata. Na ovaj način će Vaše telo izgledati seksi i ženstveno.

haljina sa golim ledjima
5.    Istaknite struk
Još jedan trik koji Vam može pomoći da telo učinite oblim jeste da istaknete struk. Zato birajte peplum bluze ili A – line haljine sa uskim i visokim okovratnikom.

 peplum bluza
6.    Bluze sa ukrasima
Birajte bluze sa ukrasima. Što više ukrasa ima na bluzi to će Vaše grudi vizuelno izgledati veće.

bluza sa ukrasima
7.    Igrajte se sa teksturom
Birajte bluze koje će naglasiti Vaš dekolte i učiniti ga upadljivijim. Na primer bluze ili haljine sa karnerima u gornjem delu.

haljina sa karnerima
8.    Veliki džemperi
Dok dame sa veliki grudima strahuju da će sa XL džemperom izgledati krupnije i punije dotle dame sa malim grudima nemaju taj problem. Naprotiv njima ovi džemperi predivno stoje, a  ispod njih se ionako ne vidi veličina Vaših grudi.

veliki dzemper
9.    Recite ne strukturama
Izbegavajte haljine i bluze od grubog i teškog materijala i sa složenim strukturama. Birajte jednostavne i lepršave haljine ili bluze na preklop koje imaju moć da Vas izduže i vizuelno učine oblijim.

 haljina na preklop

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име