Sezona kupaćih kostima nam je na pragu. Žena bira kupaći koji joj najbolje stoji, po boji, dezenu, onaj koji će prekriti po koji nedostatak, ili uvećati poprsje.
Da li vam je ikada palo na pamet šta muškarci misle o pojedinim modelima?
Časopis Marie Claire je upitao stotinu nasumično odabranih muškaraca da prokomentarišu neke od najpopularnijih krojeva kupaćih kostima. Možda vam njihovi odgovori pomognu da odlučite u čemu ćete se pojaviti ove sezone na plaži.
Trougao – bikini
Jedan od najpopularnijih stilova, koji ujedno i najmanje pokriva. Šta oni misle? 74 odsto njih su fanovi kompleta sa trouglićima i tračicama, dok 26 odsto njih smatra da ovaj model previše otkriva i malo toga prepušta mašti.
Klasični dvodelni
Najomiljeniji je kroj. Ima više materijala od prethodnog ali i dalje otkriva dobar deo kože. 93 % muškaraca odobrilo je ovaj izgled (neki su čak prokomentarisali da ih on najviše podseća na devojku u donjem vešu). Samo 7 % njih dalo je ovom modelu prelaznu ocenu.
Gornji deo bez bratela
Ovaj model nas vraća u rimska vremena kada su ženske grudi bile umotane u krpe na sportskim događajima i javnim kupatilima. Možda je istorijski značaj doprineo da 89% muškaraca odobri ovaj kroj, dok se 11% izjasnilo da im se ne sviđa.
Monokini
Žene koje žele da ostave upečatljiv utisak na plaži možda će odabrati baš ovaj model, čiji je gornji i donji deo skoro nezavistan, zapravo vezani su samo trakom po sredini pa ostavljaju utisak bikinija. Muškarci i nisu baš bili oduševljeni. Tek 22 % njih reklo je da im se dopada. Većina njih je rekla: “Ne razumem poentu”.
Jednodelni
Uprkos velikom povratku ovog modela na modne piste širom sveta poslenjih sezona, mali je broj žena koje na plaži nose kupaći iz jednog dela – i to uprkos činjenici da ih većina muškaraca voli. Tačnije, 65 odsto njih, naspram 35 % koji kažu da im se ne sviđa. Pravilo je jedno! Muškarci vole kada je kupaći seksi a ne da izgledate u njemu kao plivačica koja se sprema za olimpijadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име